Ce s-a ales de amanta din Gorj. Femeia fusese umilită de soţia care a prins-o în maşină cu soţul ei VIDEO

Imaginile cu femeia umilită de soția unui bărbat, fiind prinsă în ipostaza de amantă, au făcut înconjurul țării.

12 dec. 2019, 06:47

Momentele aveau loc în Gorj, în urmă cu aproape două luni și au devenit virale, odată ce au fost publicate pe un cont de YouTube. A fost vorba despre „demascarea” unei amante, prinsă în fapt, de către o soție furioasă, venită să se răzbune pe bărbatul infidel și cea pe căreia i-a dat o lecție dură de viață. Filmulețul a strâns câteva zeci de mii de vizualizări, iar ulterior internauții și-au dat cu părerea și despre identitatea protagoniștilor.

Citeşte şi Destin tragic pentru doi îndrăgostiţi din Bacău. Au murit intoxicaţi cu gaze într-o maşină

Ce s-a ales de amanta din Gorj, umilită de soția care a prins-o în mașina cu soțul ei

La câteva luni de la publicarea imaginilor care au făcut-o pe femeia respectivă să ajungă în culmea disperării, când s-a văzut cu hainele luate de soția furioasă, care nu dorea să i le mai înapoieze, s-a aflat și ce s-a ales de aceasta. Se pare că bărbatul care a fost prins alături de amanta lui în fapt, a ales-o în cele din urmă pe aceasta și nu s-a mai întors în căminul conjugal. De asemenea, cea care a realizat filmulețul incendiar de câteva minute, a fost părăsită de soț și acest lucru nu îi va mira pe mulți, mai ales la o astfel de umilință îndurată de bărbat, care s-a trezit peste noapte că e și „vedetă” în mediul online.

În imaginile surprinse cu ajutorul unui smartphone și care au fost cenzurate, din motive evidente, bărbatul și-a păstrat totuși calmul și la final și-a umilit soția, la rândul lui. Mai mult, femeia a refuzat să îi dea înapoi hainele amantei, prinsă în fapt într-o mașină, alături de bărbatul din Gorj.


loading...