Ce s-a ales de Cezara Dafinescu. Superba doamnă a teatrului românesc a dispărut din lumina reflectoarelor. Drama pe care a trăit-o

Cezara Dafinescu este una dintre cele mai frumoase femei din România. A sucit mințile bărbaților, a atras admirația femeilor, însă a suferit enorm, în urma unei drame teribile pe care a avut-o.

05 nov. 2023, 18:32
Ce s-a ales de Cezara Dafinescu. Superba doamnă a teatrului românesc a dispărut din lumina reflectoarelor. Drama pe care a trăit-o

Cezara Dafinescu este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Dincolo de succesul în plan profesional, Cezara Dafinescu a avut parte de multă admirație și în plan personal, datorită frumuseții sale.

Cezara Dafinescu a fost întotdeauna o femeie superbă, iar frumusețea i-a rămas neschimbată și acum, la 75 de ani. Cezara Dafinescu a avut parte de o viață demnă de un scenariu de film. A iubit, a fost iubită, însă a trecut printr-o dramă teribilă.

Ce s-a întâmplat cu Cezara Dafinescu

În ultimii ani, Cezara Dafinescu nu a mai apărut deloc la TV și multă lume nu mai știa nimic de ea. Ba chiar nici în piese de teatru fanii nu au mai văzut-o.

Din fericire, viața sa este liniștită și profundă. Se bucură de familie, de fiică și de cei doi nepoți. Ba chiar joacă și într-o piesă, scrisă special pentru ea.

Aș vrea să pot să joc în continuare pentru că am avut bucuria ca un prieten de-al meu să scrie o piesă pentru mine și după ce am aranjat-o, o joc particular, în regia lui Toma Enache, măcar o dată pe lună. Și mă încarc. Mă întrebați de ce arăt, mă rog, bine… Probabil din acest motiv. Realmente, atunci când joc, mă încarcă publicul când simt că mă iubește. Și chiar dacă nu sunt într-o dispoziție foarte bună atunci când joc, după ce joc e bine”, a spus actrița, potrivit Fanatik.

Cezara Dafinescu și-a pierdut soțul într-un mod tragic

Frumoasa actriță a fost căsătorită de două ori, însă a ajuns să-și trăiască bătrânețea singură. Mai întâi, Cezara Dafinescu s-a căsătorit cu George Motoi. Mariajul cu actorul a durat 23 de ani, din care a rezultat o fată.

De George m-am îndrăgostit în anul doi de facultate. Mai întâi, văzându-l în filme! Apoi, destinul a făcut să ne întâlnim şi aievea şi să formăm un cuplu, în viaţă şi mai târziu şi pe scenă. El a fost ”Făt Frumosul” pe care îl aşteaptă orice fată să vină pe un cal alb… Şi, pentru că era mai matur decât mine, în mare parte mi-a modelat cariera cu experienţa lui. Alături de el am învăţat că adevărata inteligenţă este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevărata inteligenţă este mereu copleşită de uimire”, a scris Cezara Dafinescu în anul 2015, după ce actorul a încetat din viață.

După despărțirea de primul soț, Cezara Dafinescu s-a îndrăgostit de Gelu Fronea. Din păcate, mariajul a durat doar 8 ani. Bărbatul și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. După ce a rămas văduvă, Cezara Dafinescu a declarat că nu a mai vrut să se recăsătorească, pentru că niciun alt bărbat nu a ajuns la înălțimea lui Gelu Fronea.

Vă mărturisesc, ambele mele căsnicii au fost pasionale, un dar de la Dumnezeu. Cred că acum nu mai am puterea. Aș minți dacă v-aș spune că nu au mai fost oameni care au fost în preajma mea… Odată cu al doilea meu soț care a și murit foarte ciudat – vorbeam cu el la 2, la ora 3 era mort, accident cumplit de motocicletă – am avut un șoc încât a luat cu el tot ce însemna dragoste. Nici nu mi-aș mai imagina o altă căsătorie.

Cele două căsnicii ale mele au fost foarte intense. Cel puțin cu al doilea soț a fost ceva foarte rapid, foarte intens. Am stat cu el doar 8 ani. Așa a fost să fie. Îmi amintesc cu drag Paștele pe care îl sărbătoream mereu la Mănăstirea Cașin. Parcă văd acum marea aia de lumânări. Cam astea sunt amintirile. Restul sunt lucruri normale. (…) Când a apărut Gelu a fost ceva de nedescris, o cometă, ceva”, a declarat Cezara Dafinescu.

CITESTE SI: Vești triste despre Aura Urziceanu Ar trăi uitată într-un azil al groazei din Canada și ar suferi de Alzheimer