Ce s-a ales din concurenţii BIG BROTHER. Uite unde au ajuns Soso, Ernest, Violeta sau Andreea

Big Brother a făcut istorie în televiziunea românească. Concurenţii înscrişi în competiţie au rămas în amintirea tuturor.

16 ian. 2014, 09:28

Emisiunea „Big Brother” a debutat în 16 martie 2003, cu primul sezon care s-a încheiat în 6 iulie. Timp de 113 zile, concurenţii înscrişi au fost urmăriţi în permanenţă de camerele de supraveghere. Show-ul a fost difuzat de Prima TV, fiind prezentat de Andreea Raicu şi Virgil Ianţu.

Pentru câştigarea premiului pus în joc s-au luptat 12 competitori: Soso, Alida, Florin, Andreea, Nadira, Mumu, Iulia, Violeta, Adrian, Ernest, Izabela şi Costel.

Câştigătorul primului sezon al emisiunii a fost Soso, care a ales să nu urmeze drumul televiziunii. El a plecat în Germania, unde profesează ca medic, scrie click.ro.

Pentru Ernest, „Big Brother” a fost clar o rampă de lansare, făcând o carieră în televiziune. În perioada 2004-2011, Ernest a prezentat mai multe emisiuni de televiziune: „Fa-ti bagajele”, „Tradati in dragoste”, „Pe banii parintilor”, „Ochii din umbra”. În prezent, Ernest s-a căsătorit şi se pregăteşte să devină tătic.

Violeta, cunoscută drept „fata cu pelerina”, a ajuns să lucreze în televiziune. În prezent, Violeta e căsătorită şi are o fetiţă în vârstă de 5 ani.

VEZI ŞI SHOW EROTIC la Big Brother Germania: Concurentă filmată goală la duş VIDEO

După ce a cochetat pentru o perioadă cu televiziunea, Alida s-a retras din lumina reflectoarelor. Aceasta a investit într-un club bucureştean şi se ocupă de afacere.

Nadira a flirtat şi ea pentru o perioadă cu televiziunea. Aceasta a prezentat timp de un an rubrica Meteo de la Prima TV, fiind apoi înlocuită cu Dan Finţescu.

Mumu şi Costel au devenit adevăraţi familişti, fiecare încercându-şi norocul în afaceri şi renunţând definitiv la proiectul de a lucra în televiziune, iar Izabela a revenit la profesia de chelneriţă.

Andreea a devenit o actriţă de success, în prezent performând pe scena Teatrului Metropolis, din Capitală. A jucat în piese de teatru şi filme româneşti notorii printre care „Evadarea” sau „Luna Verde”, iar anul trecut a apărut şi în scenete alături de fostul ei logodnic, Mihai Bendeac, la emisiunea „În puii mei”.