Bătrâna „nemulţumită” de viol, bună de plată şi abandonată de familie

Elena Sarghie, bătrâna de 68 de ani care a spus că a fost nemulţumită de viceprimarul Viorel Diaconu din comuna Pacureţi, judeţul Prahova, pe care l-a acuzat de viol, este foarte necăjită de decizia judecătorilor. Mai mult, ea a fost părăsită şi de copiii care nu vor să mai audă de ea.

15 apr. 2014, 18:55
Bătrâna „nemulţumită” de viol, bună de plată şi abandonată de familie

Povestea băbuţei nesatisfăcută de violator a făcut furori în 2011 pe internet. În prezent, femeia spune că a rămas singură şi colac peste pupăză trebuie să plătească şi datoriile de judecată, întrucât viceprimarul acuzat de viol a fost găsit nevinovat.

Am dureri mari pentru ca mi-am taiat singura ghipsul, ca nu mai aveam bani sa ma duc la spital. Copiii nu mai vor sa stie de mine, astept, poate o veni moartea. Eu i-am crescut, dar spun ca i-am facut de rusine, de parca ar fi fost voia mea„, a declarat Elena Sarghie pentru CANCAN.ro.

Elena Sarghie nu mai vrea sa auda de procesul in care l-a acuzat pe viceprimar de viol. Acesta a fost declarat nevinovat, iar batrana trebuie sa plateasca 30 de lei cheltuieli de judecata.

Mi-a venit tot mie sa platesc cheltuielile de judecata, nu am avut bani sa ma duc la proces. Nu a patit nimic, ce sa faca o femeie ca mine cu 300 de lei pe luna? Sa ma judec cu primarul si vicele?„, spune femeia.

Batrana se jura ca totul a fost real, ca a fost intr-adevar violata, si ca nu a inventat nimic. Elena sustine ca in momentul in care probele din dosar ii erau favorabile, a intervenit primarul comunei.

Daca inventam, nu venea el sa ia geaca de la mine, nu venea testul ADN in favoarea mea. Politia de la Valeni a facut ADN-ul, ei au cerut testul, apoi au venit la mine si mi-au luat sange. Au luat si carpele pe care s-a sters. Cand au vazut ca probele sunt in favoarea mea, s-a implicat primarul„, sustine Elena Sarghie.

In replica, primarul Grigore Andreescu, din comuna Pacureti, judetul Prahova, spune ca totul a fost de fapt o inscenare politica, iar nimic din ceea ce spune femeia nu este adevarat.

Viceprimarul nu a fost vinovat, s-a dovedit asta si in instanta. A fost campanie, ceva politic a fost atunci, ca sa ne bage pe noi in ceata in perioada aceea. Se uita el la batrana asta, sa fim oameni seriosi. La cate fete tinere sunt…„, a spus edilul comunei Pacureti.