Ce s-a întâmplat cu IUBITUL Simonei Halep! Familia a intervenit de URGENŢĂ

Primul antrenor al Simonei Halep, Ion Stan a vorbit pentru sportnews despre detalii nestiute de la inceputurile campioanei.

12 sept. 2014, 07:58
Ce s-a întâmplat cu IUBITUL Simonei Halep! Familia a intervenit de URGENŢĂ

Familia Halep si antrenorul sunt in relatii reci. Acestia contesta cele spune de el in presa, inclusiv faptul ca el ar fi antrenat-o vreodata, desi Stan sustine altceva.

El a precizat cateva detalii nestiute din viata Simonei Halep intr-un interviu acordat celor de la Sportnews:

„Totusi am meritele mele. De atunci am invatat-o pe Simona loviturile cele mai bune. Drive-voley-ul l-a invatat de la mine… Acestea sunt loviturile ei castigatoare din ziua de azi.Nu stiu de vreun iubit, stiu doar ca familia ei o tine din scurt si are grija sa nu se apropie cineva de ea prea mult.

Zi SUPERBĂ pentru SIMONA HALEP. Primele IMAGINI de la NUNTĂ

Cand nu merg parintii cu ea la turnee, se deplaseaza fratele ei. Stiu ca a avut o relatie cu un antrenor tanar care a antrenat-o inaintea lui Marcu (n.r. – Adrian Marcu). Nu-mi amintesc cum il cheama, dar tatal ei l-a concediat cand a simtit ca e ceva între ei. Nu i-a convenit ca Simona avea o relatie cu antrenorul”, spune Ion Stan.

Andrei Mlendea se numeste cel care a antrenat-o pe Simona Halep, cel despre care face referite Ion Stan. Acesta are 29 de ani si este un fost jucator de tenis.

Sportnews noteaza ca relatia dintre Andrei si Simona Halep a luat sfarsit chiar inainte de turneul de la Indian Wells (3-10 martie 2013), cand a fost anuntat de familia sportivei ca nu mai vor sa continue colaborarea si ca noul antrenor va fi Adrian Marcu.