Ce să faci ca să ai un trup ca de zeiţă. Reguli de aur de la Elle Macpherson, un supermodel care arata impecabil la 54 de ani

Elle Macpherson, un supermodel celebru, are 54 de ani, dar reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat si asta pentru ca urmeaza cateva reguli simple, ce o ajuta sa nu se ingrase.

25 sept. 2018, 13:59
Ce să faci ca să ai un trup ca de zeiţă. Reguli de aur de la Elle Macpherson, un supermodel care arata impecabil la 54 de ani

In rubrica sa, „Get The Gloss”, Elle a dezvaluit care este primul lucru pe care il face dimineata pentru a se simti si a arata formidabil, scrie lyla.ro. Mai exact, ea se trezeste pur si simplu, fara a-i suna alarma, iar mai apoi iese cateva minute la aer. Mai apoi, ea bea apa calda cu suc proaspat de lamaie, pentru accelerarea metabolismului, iar in loc de cafea alege sa adauge in apa, uneori, niste piper cayenne si sirop de agave.

Citeşte şi Angelina Jolie, probleme grave de sănătate după divorţul de Brad Pitt. Actriţa a paralizat din cauza supărărilor

Petrece apoi cateva momente meditand, ceea ce o ajuta sa-si puna gandurile in ordine pentru ziua pe care o are in fata.

Isi face un dus fierbinte, se usuca, apoi face un scurt dus cu apa rece pentru a ‘incuraja circulatia’.

Dupa dus, modelul consuma doua lingurite din pudra Super Elixir, o creatie proprie, dizolvata in apa filtrata – un produs extrem de benefic pentru sanatate. De asemenea, Elle isi face exercitiile fizice, de preferat afara, in lumina soarelui.

In ceea ce priveste micul dejun, ea consuma un mousse de ciocolata, in care Elle Macpherson amesteca pulpa de avocado, pudra proteica, ciocolata peruviana si apa.

Supermodelul spune ca aceasta combinatie reprezinta „o modalitate grozava de a oferi organismului proteine sanatoase, grasimi sanatoase, fibre si hidratare in acelasi timp”