Ce să faci ca să opreşti căderea părului. Ingredientul secret care se pune în şampon

Unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre frumusețea unei femei este legat de sănătatea părului. Un păr bogat, strălucitor și sănătos oferă o cu totul ală înfățișare unei femei care are grijă de aspectul ei fizic. Ce ne facem însă în situația în care ne confruntăm cu o cădere masivă a părului?

02 feb. 2018, 14:34
Ce să faci ca să opreşti căderea părului. Ingredientul secret care se pune în şampon

Cu siguranță ai găsit peria plină de păr sau cada invadată de fire după ce ai făcut baie. Dacă aceste situații îți sună familiar, descoperă în articolul de mai în jos un truc simplu care combate căderea părului.

Cauzele căderii părului

Potrivit specialiștilor, căderea părului este provocată de mai mulți factori externi precum: stresul cotidian, sarcina, scăderea în greutate, menopauza etc. Acestea sunt principalele motive, dar nu singurele. Căderea părului este o problemă cât se poate de serioasă pentru că, pe lângă faptul că femeia este vizibil afectată, are tendința, din disperare, să investească sume importante de bani pe produse care promit că vor ajuta la rezolvarea situației.

Trucul home-made împotriva căderii părului

O femeie care s-a confruntat mult timp cu problema căderii părului a renunțat să mai creadă că un produs o va putea ajuta vreodată. S-a documentat și și-a realizat singură acasă propriul șampon. Rezultatele au lăsat-o pur și simplu fără cuvinte și din dorința de a ajuta, a împărtășit descoperirea pe internet, iar sute de femei s-au declarat mulțumite după ce au încercat-o.

Citeşte mai mult pe divahair.ro.