Ce să faci ca să rămâi însărcinată cu fetiţă

De cand sunteti un cuplu, visati sa deveniti parintii unei... fetite. Site-ul Sheknows.com te invata ce sa faci ca sa ramai insarcinata cu o fetita.

06 mart. 2018, 21:33
Ce să faci ca să rămâi însărcinată cu fetiţă

1. Stai tu deasupra cand faceti sex

Desi nici o pozitie nu poate garanta 100% certitudinea sexului copilului, se pare ca anumite pozitii favorizeaza conceperea fetelor (evident, altele a baietilor). Daca stai deasupra, poti controla penetrarea si adancimea ei, ceea ce va duce la o ejacularea a spermatozoizilor foarte aproape de intrarea in vagin. Cum spermatozoizii baieti au o viata mult mai scurta decat cei de gen feminin, e clar ca cei din urma vor ajunge sa fecundeze ovulul.

2. Foloseste pozitia misionarului

Clasica pozitie a misionarului poate fi biletul tau castigator spre statutul de mama de fata. Cum penetrarea nu e foarte adanca nici din aceasta pozitie, da posibilitatea cromozomului X, cel feminin, adica, sa fecundeze ovulul, fiindca au o viata lunga de pana la 5 zile, spre deosebire de cei masculini, care mor mai repede.

3. Pozitia lingura

O alta pozitie cu penetrarea mai superficiala, conform aceleiasi scheme logice de mai sus, este si pozitia lingura. Incercati si asa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.