Ce să faci ca să scapi PERMANENT de acnee

Imperfecţiunile tenului vă creează probleme atunci când vreţi să aplicaţi un machiaj, iar acneea este una dintre cele mai "păcătoase" probleme dermatologice.

20 aug. 2013, 06:04
Ce să faci ca să scapi PERMANENT de acnee

Ce este de facut atunci cand cosurile sau acneea sunt prea evidente? Exista oare ceva care sa va ajute sa ascundeti aceste defecte cu machiaj? Raspunsul este da. Inainte de a aplica orice fel de machiaj primul pas este de a curata usor fata de impuritati. Urmatorul pas este de a aplica o solutie astringenta pentru ca mizeria sa nu intre in pori si sa creeze aspectul de cosuri.

Pentru cosurile care sunt mai putin vizibile ar trebui sa utilizati un corector si apoi sa acoperti cu fond de ten. Fiti atente cand aplicati fondul de ten, acesta trebuie intins cu grija, dupa care urmeaza machiajul standard. Produse medicale speciale in cosmetica care au la baza formule speciale rezistente pe parcursul zilei cu rolul de a acoperi cicatriciile faciale de asemenea pot fi folosite pentru cosuri, vanatai si rani temporare. De asemenea, este bine sa consultati un specialist care sa va recomande ceva care sa nu astupe porii, lucru ce va va usura cu siguranta viata si veti fi mult mai sigur ca utilizati produsul corect tenului dumneavoastra.

Acest tip de machiaj oarecum special contine ingrediente care ucid bacteriile si curata porii fiind de obicei non-alergice.

O igiena corespunzatoare este absolut necesara in orice moment al zilei si daca suferiti de acne, igiena devine o necesitate. Exfoliera faciala va va pastra pielea curata, porii fericitii iar in timp tenul se poate vindeca.

Alimentatia este foarte importanta putand fi considerata cel mai bun prieten al nostru sau cel mai mare dusman deoarece majoritatea problemelor de piele care apar sunt strans legate de alimentatie.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Cele mai EFICIENTE metode care te scapă de ACNEE. Vezi sfaturile specialistului