Ce să faci ca să te iubească

Ti-ai dori ca cineva sa se indragosteasca rapid de tine? Sunt o multime de lucruri pe care te-ai putea concentra pentru a face pe cine sa-si piarda mintile dupa tine. Ar trebui sa stii absolut toate trucurile astfel incat sa stim cum sa le utilizezi pentru a obtine rezultatele pe care le visezi. Aceste lucruri te vor ajuta nu numai sa cuceresti persoana respectiva ci si sa te dezvolti. Iata, asadar, cum sa-l/o faci sa te iubeasca.

20 apr. 2015, 20:13
Ce să faci ca să te iubească

Fii natural/a

Nimanui nu-i plac falsurile. Nu incercsa sa te prefaci ca esti o persoana diferita de ce esti in realitate pentru ca mai devreme sau mai tarziu secretul va iesi la suprafata, mai ales daca joci un rol in fata unui/ei posibil/e partener/e. Fii cat se poate de natural/a pentru ca vei avea doar de castigat.

Fii independent/a

Cui i-ar place sa se vada cu cineva despre care stie ca apeleaza la banii tatalui sau de fiecare data cand vrea sa-si cumpere ceva? Mai ales intr-o perioada precum cea actuala cand chiar si adolescentii viseaza ca intr-o zi sa devina independenti financiar fata de oricine. Conceptul este valabil in epoca moderna atat pentru barbati, cat si pentru femei. Nimanui nu-i place sa aiba de-a face cu o persoana care incearca sa se agate de oricine, care intotdeauna are nevoie de un umar pe care sa se sprijine. Si fata trebuie sa fie puternica si sa nu depinda de nimeni pentru a putea trai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.