Ce să faci înainte să începi o relaţie nouă

Înainte să începi o relaţie nouă aşteaptă puţin - sunt câteva lucruri pe care trebuie să le faci pentru tine.

01 oct. 2014, 06:44
Ce să faci înainte să începi o relaţie nouă

Relaţiile pot fi destul de complicate: îţi setezi anumite obiective, ai aşteptări de la partener, faci compromisuri, încerci să repari unele probleme ce pot apărea… Este simplu să dai vina pe fostul pentru că relaţia nu a funcţionat aşa cum ai fi vrut, dar este important să fii şi tu un partener bun.

Dacă vrei ca următoarea ta relaţie să fie una reuşită, iată câteva lucruri pe care trebuie să le faci.

Ce asteptari trebuie sa ai de la o relatie

Devino cine vrei tu să fii

Pentru început, trebuie să te întrebi dacă eşti acea persoană care îţi doreşti să fii. Care sunt calităţile pe care le admiri în alte persoane? Dar slăbiciunile? Dacă vrei, poţi face o listă unde să treci toate lucrurile pe care le-ai schimba la tine şi notează cum vrei să fii de fapt.

Schimbă-ţi viaţa

Poate că această formulare îţi pare cam dramatică, însă dacă tu nu eşti fericită cu viaţa ta, de ce crezi că ar vrea cineva să facă parte din ea? Fă lucruri care te fac fericită, pentru a fii entuziasmată de fiecare zi care urmează, încearcă să ai o stare de spirit bună şi în cel mai scurt timp nu vei mai căuta un iubit nou, ci acesta îţi va bate la uşă.

Citeşte şi Horoscop: Află cum păstrezi pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

Găseşte-ţi pasiunea

Pentru a avea o viaţă grozavă trebuie să ai găseşti şi cel puţin un lucru de care să fii cu adevărat pasionată. Indiferent despre ce e vorba, trebuie să fie ceva important pentru tine.

Vezi ce sa faci inainte sa incepi o relatie noua pe cosmopolitan.ro.