Ce să nu faci în dormitor. Vezi trei interdicţii majore

Iata o serie de lucruri pe care este bine sa le evitati alaturi de iubit sau iubita, in pat.

24 oct. 2013, 06:01
Ce să nu faci în dormitor. Vezi trei interdicţii majore

Nu iti inchide gura

Tacerea nu e intotdeauna de aur. O parte importanta din actul sexual este sa poti sa iti exprimi trairile si sa-i impartasesti partenerului ceea ce simti deci, nu uita sa respiri. Partenerul vrea sa stie daca te simti bine si daca iti face placere asa ca, arata-i ca da, prin felul in care respiri, si cuvintele pe care i le zici.

CITEŞTE ŞI: Topul fanteziilor sexuale pe care femeile le au cel mai des

Nu stinge lumina

Barbatii sunt foarte vizuali. Jumatate din placerea barbatului in timpul actului sexual este sa te priveasca iar acest lucru este putin cam greu atunci cand in camera este intuneric. Nu te teme sa faci dragoste la lumina zilei sau sa lasi lumina aprinsa atunci cand o faci noaptea. Lasandu-ti formele sa straluceasca, vizibile, este foarte important pentru finalitatea actului. In plus, avand posibilitatea de a te urmari pe tine si pe partener in tot acest timp, te va face sa te simti mai libera.

Nu te acoperi

Dormitorul nu e un loc unde sa fi rusinoasa. Daca esti dispusa sa te dezbraci in fata barbatului, lasa-l sa te vada asa cum esti. Barbatilor le place acest lucru si, daca el te iubeste, ii va placea cu atat mai mult sa o faca. Incepand cu crestetul capului si incheind cu varfurile degetelor de la picioare, fiecare particica a corpului tau poate fi pentru el un punct de interes. Acoperindu-te in anumite parti cu mana sau cu o patura nu va fi decat frustrant pentru el dar in aceeasi masura si pentru tine.

Citeste mai mult pe lyla.ro