Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers. Suma impresionantă a fost dezvăluită de scoțieni

Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers. Tânărul fotbalist în vârstă de 24 de ani a fost adus de Rangers de la Genk, în schimbul a 3,5 milioane de euro, în 2020. Internaționalul român a fost una dintre vedetele scoțienilor, până la accidentarea de la începutul anului trecut.

25 iun. 2023, 11:17
Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers. Suma impresionantă a fost dezvăluită de scoțieni
Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers

Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers. A urmat un an de recuperare, pentru ca fotbalistul român să-și revină apoi, ușor-ușor. Deși au fost mai multe cluburi care s-au interesat de serviciile sale, fiul lui Gică Hagi a hotărât să continue la Rangers, cu care și-a prelungit contractul până în anul 2025.

Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers

Internaționalul român primește un salariu în valoare de 1.092.000 de lire sterline pe an (aproximativ 1,3 milioane de euro), fiind pe locul 10 în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lotul echipei din Glasgow, conform presei scoțiene. Lider în acest top este Connor Goldson, care încasează aproape dublu față de Ianis Hagi.

Pe lângă prelungirea contractului cu Rangers, mijlocașul român mai are un motiv de bucurie. Zilele trecute, el a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Elena Tănase, care a spus ”Da”. Evenimentul s-a petrecut la Paris, în apropierea Turnului Eiffel, Ianis Hagi i-a dăruit logodnicei sale un inel în valoare de 50.000 de euro.

Citește și: Ce spune ‘socrul’ lui Ianis Hagi, după ce tânărul fotbalist a cerut-o de soție pe fiica lui: „Vă rog să mă înțelegeți”

Cine este femeia care i-a furat inima lui Ianis Hagi

Elena Tănase este tânără care i-a furat inima fotbalistului, iar cei doi se pregătesc acum de nuntă. Logodnica lui Ianis Hagi face parte dintr-o familie înstărită, iar tatăl ei este Dimciu-Palavoti Tănase, care are mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură.

Tânăra a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și este din Constanța. Părinții ei s-au întâlnit cu Gică Hagi și au acceptat în relația dintre ei. Elena Tănase l-a cunoscut pe tatăl logodnicului ei, în Scoția, iar Gică Hagi s-a bucurat atunci când i-a avut alături de ziua lui de naștere.

Deși au o relație de câțiva ani, Ianis Hagi și Elena Năstase preferă să stea departe de ochii curioșilor, iar cei doi își doresc o relație discretă. Ianis Hagi se afișează destul de rar cu partenera lui pe rețelele de socializare, însă susține că se simte împlinit pe plan sentimental de când a cunoscut-o pe partenera lui.