Ce salariu are un manager în mobilitate electrică! Majoritatea românilor pot doar să viseze la aceste sume

În România, o persoană care ocupă poziția de manager în mobilitate electrică ajunge la finalul lunii la un venit de aproximativ 1.500-1.900 de euro net.

08 dec. 2023, 16:35
Ce salariu are un manager în mobilitate electrică! Majoritatea românilor pot doar să viseze la aceste sume
Ce salariu are un manager în mobilitate electrică! Majoritatea românilor pot doar să viseze la aceste sume

Conform informațiilor furnizate de platforma de recrutare online BestJobs, salariul mediu net pentru un angajat în funcția de manager în domeniul mobilității electrice variază între 1.500 și 1.900 de euro lunar. Totuși, acest loc de muncă vine la pachet și cu o serie de resonsabilități destul de mari. Persoana care ocupă această funcție trebuie să dezvolte metode fezabile prin care să dezvolte infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice, dar și să emită strategii care să fie implementate la nivel național. Ana Vișan, marketing manager la Bestjobs, a explicat, în linii mari, care este lista responsabilităților unui astfel de angajat.

Citește și: Tichete sociale de Crăciun. Bani în plus de la primărie pentru pensionari de Sărbători

„Un manager în domeniul e-Mobility (mobilitate electrică) are multiple responsabilităţi legate de implementarea şi dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru vehiculele electrice. Printre responsabilităţi se numără implementarea strategiei de reţea la nivel naţional, elaborarea planului pe termen mediu şi lung pentru locaţii de încărcare în România, gestionarea operaţională şi comercială a serviciilor de încărcare, colaborarea cu echipele interne pentru formularea cerinţelor tehnice şi implementarea acestora în IT. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe tehnice solide, abilităţi excelente de comunicare şi o viziune proactivă, fiind determinat şi adaptabil la ecosistemul e-Mobility în evoluţie. Oferta salarială este între 1.500 şi 1.900 euro net”, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre beneficiile suplimentare și bonusurile specifice oferite pentru acest tip de angajat se numără primele de sărbători, accesul la sistemul medical privat (pachet medical) și tarifele speciale de abonament pentru membrii familiei, asigurarea de viață și medicală, precum și posibilitatea de a beneficia de concediu de studiu.

În prezent, există 794 de poziții vacante pentru funcția de manager e-Mobility pe platforma BestJobs, dintre un total de 35.000 de anunțuri de angajare active. Cele mai multe dintre aceste anunțuri sunt în București, Ploiești, Sibiu, etc.

Citește și: Adevărul despre slănina cu ceapa, mâncată de români. Dr. Vlad Ciurea: „Ardeleanul zice mereu: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!”