Ce salariu va avea Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, în Parlament

Dezvăluiri în premieră despre jobul pe care îl va avea fiica cea mare a lui Vadim în Parlament! Lidia Vadim va avea un salariu de două mii de lei, iar la începutul săptămânii viitoare va semna contractul.‎ Chiar dacă va lucra în preajma politicienilor, unul dintre noii săi colegi este un cunoscut cântăreţ.

24 sept. 2015, 08:19
Ce salariu va avea Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, în Parlament

În scut timp, Lidia Vadim Tudor va veni în Parlament să îşi ia în primire postul de consilier parlamentar, informează România TV. Locul de muncă i-a fost oferit de un senator de la UNPR. Lidia trebuie să se hotărască până luni, daca va lucra la documentare, unde va trebui să citească legi vechi şi le va pune în acord cu proiecte noi ale parlamentarilor sau va lucra la redactare.

Citeşte şi Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor va lucra la cabinetul unui senator

Tot luni va afla că salariul ei va ajunge undeva la 2000 de lei brut. Lidia nu va lucra doar cu Haralambie Vochiţoiu, senatorul care i-a oferit postul, ci cu mai mulţi membrii ai UNPR.

Cel mai probabil, fata lui Corneliu Vadim Tudor va începe munca pe data de 1 octombrie, iar printre colaboratorii săi se va afla şi un celebru cântăreţ, Rafael, care este cunoscut de la formaţia IRIS.