Ce SÂNI ţi se potrivesc, în funcţie de zodie. Află dacă e cazul să-ţi pui SILICOANE

Astrele ne decid viitorul, soarta şi acţiunile. Dar ce spuneţi de mărimea sânilor? Află ce sâni ţi se potrivesc, în funcţie de zodie şi dacă e cazul să-ţi pui silicoane sau te poţi mândri cu ce ai de la Mama Natură.

19 iul. 2013, 09:21
Ce SÂNI ţi se potrivesc, în funcţie de zodie. Află dacă e cazul să-ţi pui SILICOANE

Femeia Berbec este foarte energică şi activă, aşa că o pereche de sâni uriaşi ar incomoda-o mai degrabă, decât să o ajute.

Calculată şi cerebrală în afaceri şi acasă, femeia Taur merită o pereche de sâni fermi, dar fără să pară obraznici. Atâta timp cât poate afişa un decolteu cuminte, Taurul este mulţumit.

Femeia Gemeni are nevoie de o pereche de sâni mari şi spectaculoşi. Femeia Gemeni trebuie să distragă atenţia de la ce o interesează cu adevărat, deoarece iubeşte să fie controversată.

Femeia Rac are nevoie de o pereche de sâni cuminţi, intelectuali, care să nu distragă atenţia de la vasta experienţă prin biblioteci.

Pentru că este versatilă, femeia Leu are nevoie de o pereche de sâni care să stea la locul lor, dar care să îmbie la mai multe detalii.

Mofturoasă şi uneori sclifosită, Fecioara va vrea să aibă sâni mari, sâni mici, sâni rotunzi, dar nu prea evident modificaţi, sfârcuri mai obraznice, mai mici.

Dacă natura nu a fost darnică cu ea, femeia Balanţă nu va ezita să se programeze la toţi chirurgii esteticieni din oraşul ei, pentru ca, până la urmă, să se rezume la a visa la silicoane.

Misterioasă şi senzuală, femeia Scorpion este mulţumită de corpul ei şi mai ales de sânii ei. Nu-şi va pune nicioadă silicoane, pentru că ştie să se folosească de ceea ce a primit de la natură şi genetică.

Sportivă şi mereu gata de aventură, femeia Săgetător este cam singura nativă din zodiac care ar recurge la o operaţie de micşorare de sâni, mai degrabă decât la una de augumentare a sânilor.

Serioasă, timidă şi calculată, femeia Capricorn va fi stânjenită de sânii mari, deoarece ea este, înainte de toate, un creier, un mecanism bine uns, care nu face excese şi nu se foloseşte de trupul ei ca să atragă oamenii.

Zăpăcită, plină de energie şi visătoare, femeia Vărsător nu prea ţine cont de mărimea sânilor ei. În funcţie de momentul zilei, vărsătorul îşi doreşte altceva…chiar acum se gândeşte la sâni mai mari, ba nu, mici, ba nu, rotunzi….

Femeia Peşti nu ţine mult la aspect, dar e conştientă de importanţa fizicului în raport cu alte persoane. Mărimea sânilor în cazul ei este dictată de modă şi locul în care s-a născut.