Cum a fost ascuns liftul defect de la spitalul Fundeni înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

Paznicii spun că pregătirile pentru vizita de luni a lui Klaus Iohannis la spitalul Fundeni au durat o săptămână. Astfel, s-a mascat liftul defect şi s-a închis un magazin. Totul pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să nu observe lucrurile prost făcute la spitalul Fundeni, potrivit România TV.

16 feb. 2016, 11:46
Cum a fost ascuns liftul defect de la spitalul Fundeni înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

„Liftul de la parter…ăla de e blocat (…) pentru ziua de ieri a fost camuflat! (…) Mare lucru! Vedea şi el un lift stricat! Ce…(…) atâta grijă?! (…) Nici la Băsescu nu făceau aşa!”, a declarat un paznic al spitalului Fundeni.

Citeşte şi: Iohannis, după întâlnirea cu preşedintele Consiliului European: E important ca Marea Britanie să rămână în UE

Placa din plastic alb arată exact ca peretele. dar asta numai la parter. La etajul 1, uşa de fier ne indică faptul că ne aflăm, de fapt, în faţa unui lift pe care preşedintele nu a trebuit să-l vadă. La fel s-a întâmplat şi cu un magazin din incinta spitalului, potrivit România TV.

„Am fost în concediu fără să vrem noi”, a precizat o vânzătoare.

Paznicii spun că angajaţii spitalului pregătesc de mult timp vizita preşedintelui.

„Ştiam că vine, că se pregătesc de vreo săptămână!  (…)  Au făcut inaugurarea la ce-au construit ei”, a adăugat paznicul.