Ce schimbări suferi după 30 de ani, în funcţie de zodie. Unele femei înfloresc, altele vor avea de suferit

Varsta de 30 de ani este puternic influentata de Astre. La implinirea acestei varste, semnul zodiacal nu va mai guverna singur personalitatea nativului, ci si ascendentul va avea un cuvant de spus. Vezi ce schimbari sufera zodia ta dupa 30 de ani!

04 iul. 2018, 14:25
Ce schimbări suferi după 30 de ani, în funcţie de zodie. Unele femei înfloresc, altele vor avea de suferit

Ce schimbari sufera zodia ta dupa 30 de ani. Nativii fiecarui semn zodiacal se vor schimba in functie de trasaturile ascendentului in care sunt nascuti.

Citeşte şi Simptome sarcină: Primele semne de sarcină! Cum să îţi dai seama dacă eşti gravidă

Cum te schimbi daca ai ascendentul in:

BERBEC

Acest ascendent este caracterizat de spontaneitate, fiind deseori impulsiv, agitat, dar si generos. Dupa ce implinesti 30 de ani, vei face schimbari majore in viata ta, axandu-te pe fapte, nu vorbe! Vei vrea sa ai parte de cat mai multe experiente din care sa ramai cu amintiri frumoase.

TAUR

Zodiile guvernate de acest ascendent vor deveni mai loiale, afectuoase si darnice. De obicei, sunt persoane comode, care nu se aventureaza asa usor, dar dupa varsta magica, se vor inhama la orice experienta noua.

GEMENI

Te vei implica in cat mai multe activitati, deoarece orice provocare ti se va parea floare la ureche. Vei deveni mai intelegator si vei putea empatiza mai usor cu cei din jur. Totusi, natura duala a acestui ascendent isi va lasa amprenta asupra zodiei guvernata de el. Vei avea tendinta sa abandonezi lucrurile la fel de usor precum le incepi.

RAC

Sentimentele zodiei a carei ascendent este in Rac vor fi din ce in ce mai puternice. Orice intamplare va fi analizata cu minutiozitate, iar nativii vor deveni mai sensibili la orice se intampla in jurul lor.

LEU

Persoanele cu ascendentul in aceasta zodie vor fi din ce in ce mai puternice, punand mare pret pe a invinge orice obstacol. Avida de putere, aceasta zodie isi va lasa amprenta asupra tuturor celorlalte semne zodiacale, iar nimic nu o va opri din a obtine ce isi doreste. Lucrurile vor lua o turnura interesanta dupa varsta de 30 de ani!

Continuarea pe kfetele.ro.