Ce scria cu tânăr cu câteva zile înainte să moară în accident rutier. „Dacă viteza mă va omorî, să nu plâgi, pentru că eu zâmbeam”

Marius Florin Dan, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a murit noaptea trecută, în urma unui accident produs pe raza județului Mureș, între localitățile Periș și Petelea.

20 mai 2019, 14:09
Ce scria cu tânăr cu câteva zile înainte să moară în accident rutier. „Dacă viteza mă va omorî, să nu plâgi, pentru că eu zâmbeam”

Tânărul care conducea cu circa 140 kilometri la oră a intrat în plin într-un tir, scrie libertatea.ro. Autoturismul tânărului a intrat, în proporție de 70 la sută sub tir. Mașina a fost făcută praf, iar tânărul a murit pe loc. Echipajele de descarcerare au reuşit să-l scoată din masina distrusă, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Citeşte şi Un arbitru A MURIT în timpul unui meci de fotbal. TRAGEDIE PE STADION

„TIR-ul l-o dus vreo 100 de metri. Că a ajuns până pe partea cealaltă”, au spus martorii, a anunțat observator.tv. Se pare că maşina condusă de tânărul de 21 de ani a depășit o coloană de autoturisme, cu 140 de km/oră, a reintrat pe banda sa de mers, după care a reintrat uşor pe sensul opus, intrând frontal într-un TIR. A existat riscul unei explozii Traficul în zonă a fost oprit vreme de mai multe ore. În urma accidentului, din rezervorul TIR-ului s-au scurs pe şosea câteva sute de litri de motorină, iar o posibilă explozie putea face ca tragedia să fie şi mai mare.

Marius Florin Dan a avut o premoniție sumbră în urmă cu o săptămână, când a postat pe Instagram o poză cu kilometrajul unei mașini ajuns la 260 de kilometri la oră și mesajul: „Dacă viteza mă va omorî într-o zi, să nu plângă, pentru că eu zâmbeam”.