Ce scuză a găsit tânărul care a VANDALIZAT 17 maşini în Călăraşi

Tânărul de 18 ani suspectat că a vandalizat 17 autoturisme aflate într-o parcare din municipiul Călăraşi este cercetat pentru distrugere, el declarând la audieri că a comis fapta, alături de o altă persoană, căutată de poliţişti, după ce a participat la o petrecere, unde a consumat alcool.

11 nov. 2013, 15:13
Ce scuză a găsit tânărul care a VANDALIZAT 17 maşini în Călăraşi

Tânărul a declarat poliţiştilor, la audieri, că, înainte de comiterea faptei, a mers la o petrecere unde a consumat băuturi alcoolice în exces şi unde a cunoscut o persoană cu care a plecat în oraş, pe drum hotărându-se să taie cauciucurile autoturismelor aflate într-o parcare, potrivit Mediafax.

„Din cercetările făcute a reieşit că în seara de 9 noiembrie tânărul a mers la o petrecere unde a consumat băuturi alcoolice în exces şi unde a cunoscut o persoană, cu care a plecat. În drumul lor, cei doi s-au hotărât să înţepe anvelopele autoturismelor întâlnite, cu un obiect înţepător pe care îl aveau la ei”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Mihaela Stan.

Tânărul este cercetat în libertate pentru distrugere, iar poliţiştii îl caută pe cel de-al doilea suspect în acest caz. Tânărul de 18 ani a fost prins de poliţişti duminică după-amiază şi dus la audieri.

Duminică dimineaţă, 17 autoturisme aflate într-o parcare din municipiul Călăraşi au fost găsite cu cauciucurile tăiate de către proprietari, cinci dintre aceştia depunând plângeri la Poliţie.

„Poliţia Călăraşi a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 30 ani, din oraş, că persoane necunoscute i-au înţepat anvelopele autoturismului. Din cei 17 proprietari de autoturisme, doar cinci au depus plângeri penale pentru distrugere, prejudiciul cauzat fiind de 4.700 de lei. Urmare a activităţilor de investigare ale poliţiştilor, la scurt timp după sesizarea faptelor, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din municipiul Călăraşi, suspectat de comiterea infracţiunilor de distrugere”, declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi.