HOROSCOP: Ce se arată în zodia soţului tău despre căsnicia voastră

Caracterul și zodia soțului tău își vor pune profund amprenta asupra relației și căsniciei voastre. Cu cât știi mai multe despre el înainte să te căsătorești, cu atât vei reuși să te acomodezi mai bine și să construiești o relație de durată.

14 iun. 2018, 13:25
HOROSCOP: Ce se arată în zodia soţului tău despre căsnicia voastră

Dacă zodia soțului tău nu este cea mai potrivită cu zodia ta, nu trebuie să te îngrijorezi. Dragostea și respectul vă vor ajuta să păstrați o căsnicie frumoasă și trainică, în pofida faptului că nu sunteți compatibili.

Dacă simți că nu îl înțelegi pe deplin, citește ce au de spus și astrele și vei afla anumite răspunsuri despre căsnicia voastră.

Citeşte şi Ei sunt ghinioniştii horoscopului în amor. Zodiile care nu-şi vor găsi marea dragoste în această vară

Soțul Berbec și căsătoria

Bărbatul Berbec vrea să fie pe primul loc în inima soției lui și să fie idolatrizat. Este capabil să iubească din toată inima, dacă ești femeia visată, dar cea mai mică urmă de gelozie poate transforma căsnicia voastră într-un coșmar. Oricât ar fi de aventuros și rebel, în căsătorie respectă regulile tradiționale, după care femeia trebuie să fie supusă, blândă și răbdătoare.

Taurul și căsnicia

Bărbatul Taur se căsătorește târziu, cu o femeie cu stare, și face tot posibilul ca familia lui să aibă o situație materială foarte bună, o casă liniștită și confort. El apreciază soția gospodină, organizată, foarte curată, dar și carieristă. Dacă el aduce bani acasă, are aceleași pretenții și de la ea. Și mare o mare pretenție: soția să fie mereu frumoasă, coafată, îngrijită și gătită.

Bărbatul Gemeni în căsnicie

Viața alături de un Geamăn care se plictisește repede și caută mereu distracția nu este ușoară. Soția trebuie să îi semene, pentru a avea o legătură de durată. Pentru bărbatul Geamăn căsnicia trebuie să fie o legătură armonioasă, veselă, cu mici surprize deosebite și cu multă pasiune. Dacă devine o închisoare plină de constrângeri, va pleca fără regret.

Zodia soțului tău: Rac

Bărbatul Rac vrea o căsnicie liniștită, în care să aibă totul, așa că va căuta o soție cu o poziție socială bună și cu o situație materială foarte solidă. El vrea totul, dar nu face mare lucru pentru prosperitatea familiei. Este destul de leneș și trebuie împins de la spate pentru a face schimbările benefice necesare sau pentru a evolua spre o situație mai bună!

Leul în căsnicie

Nativul Leu nu se căsătorește decât atunci când este îndrăgostit până peste urechi și simte că este iubit cu aceeași pasiune. Rareori, Leii își aleg parteneri de viață sub așteptări, astfel că, de obicei, căsniciile lor sunt durabile. Își va iubi soția toată viața și va fi alături de ea, dar Leii mai rebeli este posibil să aibă și relații extraconjugale cât mai discrete.

Bărbatul Fecioară și căsătoria

Nativii Fecioară se căsătoresc adesea din motive greu de înțeles și regretă. De obicei, se căsătoresc pentru că vor partenerele lor neapărat să fie mirese și, când își dau seama că sunt nefericiți, devin din ce în ce mai egoiști, răutăcioși, răzbunători și nepăsători. Bărbații Fecioară care își găsesc femeia potrivită și o iubesc sincer, rămân responsabili și fideli toată viața.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.