Ce se întâmplă cu Andrei Găluţ, artistul care a supravieţuit incendiului din COLECTIV

Andrei Găluţ este singurul dintre artiştii formaţiei ”Goodbye to Gravity” care a supravieţuit cumplitei nopţi de 31 octombrie 2015, cea în care zeci de tineri au ars de vii în Clubul Colectiv din Bucureşti.

25 oct. 2018, 11:49
Ce se întâmplă cu Andrei Găluţ, artistul care a supravieţuit incendiului din COLECTIV

Din păcate însă, se pare că Andrei Găluţ este, şi acum, la trei ani de la cumplitul eveniment, afectat, la modul cel mai serios, de cele petrecute, scrie stirilekanald.ro. Iar acum, chiar dacă a beneficiat de tratamente cât se poate de bune, în străinătate, cântăreţul este departe de a fi recuperat.

Citeşte şi Proiect de lege prin care 30 octombrie să fie Ziua pacientului ars, pentru a marca tragedia din Colectiv, depus de deputaţi PSD şi PNL

Rănile pe care le-a suferit, arsurile cumplite pe care le-a avut după ce a scăpat cu viaţă din Clubul Colectiv au fost atât de grave încât, şi acum, la aproape trei ani de la tragedie, îl împiedică pe Andrei Găluţ, solistul trupei „Goodbye to Gravity” să ducă o viaţă normală.

Mai exact, în ultimele câteva luni, susţin sursele noastre, Andrei Găluţ a făcut paşi importanţi pentru a se recupera, clinica din Germania în care a fost tratat reuşind performanţe incredibile pe marginea acest subiect. De altfel, ne-au spus sursele citate, solistul trupei este, acum, în situaţia de a face naveta între România şi Germania pentru a-şi termina tratamentul de recuperare după arsurile pe care le-a avut, medicii fiind de-a dreptul optimişti cu privire la evoluţia lui, pe partea motrice, mai ales că visul lui, acum, este să poată cânta, din nou, măcar la chitară, muzică fiindu-i tot ce i-a mai rămas.

Ultimul bilanţ al incendiului din acea fatidică seară de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arată 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgenţă în spitalele din România sau din străinătate, număr la care s-a adăugat, recent, şi sinuciderea unui alt tânăr, martor al cumplitelor evenimente Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”. Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numără toţi membrii trupei cu excepţia lui Andrei, drama lui psihică fiind cu atât mai mare cu cât logodnica i-a fost şi ea răpită de cumplitul incendiu.