Ce se întâmplă cu averea milionarului Alin Popa, mort în accident. Fiul său s-a întors de urgenţă din Franţa

Fiul milionarului de la Edy Spedition preia frâiele afacerilor. Eduard Popa, băiatul lui Alin Popa, care a murit într-un cumplit accident de maşină în 2012, s-a întors din Franţa, după ce a aflat că firma moştenită de la tatăl lui este în pragul falimentului. Tânărul de doar 23 de ani este hotărât să repună pe picioare firma de transport pe care a înfiinţat-o răposatul lui tată.

11 aug. 2014, 10:40
Ce se întâmplă cu averea milionarului Alin Popa, mort în accident. Fiul său s-a întors de urgenţă din Franţa

Eduard Popa s-a întors de la studii, din Franţa, după ce creditorii au luat cu asalt firma, iar procesele în care s-a cerut executarea silită s-au înmulţit. Potrivit cancan.ro, firma a pierdut un sfert din cele circa 1.200 de maşini câte erau în garajele firmei în 2008, iar zeci de angajaţi au fost disponibilizaţi.

Alin Popa, fondatorul Edy Spedition, una dintre cele mai mari firme de transport din ţara a sfârşit tragic, ucis chiar de către un TIR. Afaceristul a murit la doar 41 de ani. El a lăsat în urma lui o firmă care producea milioane de euro, dar şi o soţie şi un fiu sfâşiaţi de durere.

Fiul milionarului, care atunci avea doar 21 de ani, a fost foarte afectat de moartea tatălui său, dar a decis să rămână departe de ţară şi să îşi continue studiile la Paris. Acum, după doi ani de la evenimentul tragic, băiatul s-a întos în ţară pentru a duce mai departe afacerea familiei.

CITEŞTE ŞI: Cum a decăzut imperiul Edy Spedition după moartea patronului Alin Popa, într-un teribil accident