Ce se întâmplă cu facturile de la Hidroelectrica în 2023. Anunț important pentru clienți

Hidroelectrica continuă să emită facturi restante pentru clienții persoane fizice. Zilele trecute, clienții au început să primescă primele facturi pe anul 2023.

22 iun. 2023, 15:04
Ce se întâmplă cu facturile de la Hidroelectrica în 2023. Anunț important pentru clienți

După ce în urmă cu câteva zile, clienții Hidroelectrica au primit facurile pentru luna ianuarie 2023, iată că aceștia s-au trezit după doar două zile cu o nouă factură. Hidroelectrica a început emiterea facturilor aferente lunii februarie. Informaţia a fost confirmată de oficiali ai companiei de stat, pentru Antena3.ro.

Scadenţa pentru facturile emise pentru luna februarie 2023 este data de 7 august.

Citește și: Hidroelectrica, anunţ de ultimă oră despre creşterea tarifelor. Ce se întâmplă cu facturile consumatorilor casnici

În urmă cu câteva luni, Hidroelectrica a anunțat că românii care au primit facturi mari la energie și nu își permit să le achite, au posibilitatea de a le plăti în rate.

Tot ce trebuie să facă este să trimită o cerere pe la adresa de email [email protected] sau să o depună în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central, iar plata va fi eșalonată în maximum şase rate lunare.

În prezent compania Hidroelectrica are peste 500.000 de clienţi care în această perioadă pot să își achite facturile într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.