Ce se întâmplă cu Nicola. Artista s-a îngrăşat enorm VIDEO

Nicola este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală românească. Cunoscută ca o femeie modestă şi plină de viaţă, îndrăgita cântăreaţă este o pofticioasă din fire, iar kilogramele în plus au început să îşi facă simţită prezenţa.

31 oct. 2016, 10:10
Ce se întâmplă cu Nicola. Artista s-a îngrăşat enorm VIDEO

Unde se poate relaxa cel mai bine o femeie, decât la o repriză de cumpărături, scrie spynews.ro Pe asta s-a bazat şi Nicola, care a fost suprinsă zilele trecute de către paparazzii în timp ce dădea o „raită” la un mall din Capitală.

Citeşte şi Cântăreaţa Nicola, incident vestimentar în direct la TV VIDEO

Îmbrăcată lejer şi cu un rucsac pe umăr, Nicola a profitat din plin de timpul petrecut în centrul comercial. Artista a zăbovit într-un magazin de încălţăminte, acolo unde a discutat minute bune cu una dintre angajate.

Un pic obosită, artista a decis că este vremea pentru un desert răcoritor. Nicola s-a îndeptat glonţ spre unul dintre standurile cu bunătăţi, iar după ce a aşteptat cuminte, câteva minute, la coadă, cântăreaţa şi-a cumpărat o îngheţată pe care a savurat-o cu poftă. Oare slăbiciunea pentru acest desert să fie motivul pentru care formele cântăreţei s-au rotunjit? La cât este de ambiţioasă, cu siguranţă, Nicola va avea grijă ca surplusul de greutate să fie înlăturat.

Cine e Nicola

Nicoleta Alexandru (47 de ani), cunoscută publicului ca Nicola, este o cântăreață de origine româncă care s-a născut în București. A făcut primii pași importanți în muzica autohtonă începând cu anul 1985.

Vezi video cu Nicola AICI