Ce se întâmplă cu Pepe şi Raluca? Faptele care au alimentat zvonurile de divorţ şi ce spun prietenii

Pepe şi soţia sa, Raluca, au avut săptămâna trecută un conflict în public. Cei doi soţi au fost surprinşi certându-se, iar recent, Raluca ar fi refuzat să îl insoteaza pe artist la un eveniment monden.

19 iun. 2016, 17:03
Ce se întâmplă cu Pepe şi Raluca? Faptele care au alimentat zvonurile de divorţ şi ce spun prietenii

Pepe şi Raluca au avut o dispută în public, în urmă cu câteva zile, lucru care a dus la o serie de speculaţii. Mai mult, joi seara, vedeta a participat la o petrecere mondenă de fiţe fără soţia sa, aşa cum o făcea de obicei. Mulţi dintre cei prezenţi la eveniment au considerat ca ruptură între Raluca şi Pepe s-a produs şi nimic nu îi mai ţine împreună pe aceştia.

Citeşte şi Pepe recunoaşte: partidă nebună cu Cruduţa. „Am plătit femei pentru favoruri sexuale”

Surse din preajma artistului dezmint însă zvonurile şi, potrivit wowbiz.ro, Pepe a fost adus la eveniment cu maşina, chiar de către Raluca.

“ Pepe se intelege de minune cu sotia lui, doar ca ambii isi acorda o mare libertate in relatie, nu stau strans legati unul de celalalt toata ziua. Nu isi impun nimic niciodata, cum a fost de altfel si in cazul de fata. Raluca nu a dorit sa vina la party, intrucat avea altceva de facut in acea seara si nu a putut amana. Cu toate acestea, ea si-a adus barbatul cu masina la ballroom-ul din Otopeni, si-a luat “la revedere” de la el, cu dragoste, apoi, tacticos a apasat pe acceleratie si a plecat intr-o alta directie. Spre regretul celor care vor sa ii vada divortati, Raluca si Pepe nu le vor da satisfactie. Se iubesc prea mult ca sa tina cont de gura lumii”, au dezvaluit prietenii lui Pepe, pentru sursa citată.


loading...