Ce se întâmplă cu unul dintre patronii Colectiv după gratii: „Plânge mereu, este distrus”

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a clacat dupa gratii. El a slabit 11 kilograme si plange mereu.

23 nov. 2015, 21:11
Ce se întâmplă cu unul dintre patronii Colectiv după gratii: „Plânge mereu, este distrus”

A trecut aproape o luna de cand tragedia Colectiv a indoliat o tara intreaga. In seara de 30 octombrie, clubul a luat foc din cauza unor artificii. Pana in prezent 60 de persoane si-au pierdut viata si alte 75 se lupta clipa de clipa pentru viata lor.

La cateva zile dupa carnagiu, cei trei patroni ai clubului au fost arestati.

Cel mai afectat dintre cei trei patroni este Alin Atanasescu, cel care era si managerul clubului Colectiv. El a clacat la propriu dupa ce a aflat ca risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani in inchisoare.

Mai mult, de doua saptamani, are atacuri de panica si cosmaruri.

A slabit 11 kilograme! Are pe constiinta 60 de morti si nu este usor sa traiesti cu asa ceva. Plange mereu, este distrus. A slabit enorm, a ajuns piele si os. Nu mananca, nu se odihneste, este distrus. De curand a inceput si sa aiba atacuri de panica. Trece prin momente cumplite. Este vizitat des de un psiholog, care il ajuta sa treaca peste acest cosmar”, a declarat un apropiat al lui Alin, pentru cancan.ro.

CITEŞTE ŞI Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Colectiv. Documentul care i-ar putea absolvi parţial de vină pe patroni