Ce se întâmplă dacă bei PREA MULTĂ apă

Dacă nu bei destulă apă pe zi, poţi ajunge să ai dureri de cap dese. La fel a păţit o femeie căreia medicii i-au recomandat, ulterior, să bea mai mult de doi litri de apă pe zi. Rezultatele au uimit-o complet.

15 mai 2014, 08:45
Ce se întâmplă dacă bei PREA MULTĂ apă

O femeie din marea Britanie, în vârstă de 42 de ani, a mers la medic ca să scape de durerile persistente de cap şi de digestia lentă.

Doctorii i-au recomandat să consume aproximativ trei litri de apă pe zi, mai mult cu un litru decât ar trebui să bem. „Rinichii vor funcţiona imediat mai bine”, i-au spus medicii, potrivit obiectiv.info.

Ce spune culoarea parului tau despre sanatatea ta

Cu toate că se simţea mai bine, femeia nu se aştepta la rezultatele pe care le-a avut după o perioadă scurtă în care a băut multă apă.

După doar patru săptămâni în care a consumat între doi şi trei litri de apă pe zi, britanica a slăbit un kilogram şi a ajuns să arate cu zece ani mai tânără.

„Fotografia făcută în ziua de dinaintea regimului meu cu multă apă demonstrează foarte bine – şi destul de înspăimântător – ce efect are proasta hidratare asupra feţei. Atunci arătam cu câţiva ani mai bătrână”, a spus femeia, citată de dailymail.co.uk.

CITESTE SI Ce spune fizionomia ta despre sanatate