Ce se întâmplă dacă cineva aprinde o lumânare invers pentru tine. Este mai rău decât credeai

Aprinderea lumânărilor invers. Oamenii sunt atraşi de lucruri care provin din sfera magiei sau a superstiţiei. În acest mod, în rândul multor creştini îşi fac apariţia câteva practici care dăunează "sănătăţii" creştin-ortodoxe.

11 feb. 2018, 05:03
Ce se întâmplă dacă cineva aprinde o lumânare invers pentru tine. Este mai rău decât credeai

Printre practicile care ţin de lumea mistică se numără şi aprinderea candelei în casă ca îngerul ei să vegheze casa, aprinderea candelei sau a lumânării pentru a-ţi pune o dorinţă şi aprinderea candelei timp de 24 de ore.

Citeşte şi MOSII DE IARNA 2018: Ce trebuie să pregăteşti pentru pomenirea morţilor

Aprinderea lumânărilor invers. Notarea numelui într-un bileţel şi arderea în flacăra candelei este un gest de batjocorire a importanţei creştine a candelei şi duce la săvârşirea unui mare păcat, acela de a dori răul cuiva şi nu îndreptarea lui.

Arderea lumânărilor invers, cu partea de sus în jos, este un lucru absolut greşit, căci lumânarea este simbol al jertfei şi rugăciunii curate. Acest lucru nu schimbă cu nimic situaţia, căci lumânarea având fitil de sus până jos, tot va arde, chiar dacă îi este schimbată poziţia.

Citeşte şi Rezolvă-ţi problemele prin MAGIE. Ce se întâmplă dacă scrii numele cuiva pe un bileţel şi îl arzi în flacăra unei candele

Aprinderea lumânărilor invers. În legătură cu numărul fix de pachete sau de lumânări, subliniem faptul că nimeni şi nimic nu poate condiţiona facerea de bine sau milostenia.

Când dăruieşti ceva, nu contează numărul şi cantitatea, ci credinţa şi dragostea cu care le împarţi. Acestea sunt lucruri care nu aduc nici un folos pentru că sunt utilizate în mod greşit şi aduc pagubă credinţei şi practicii credinţei.