Ce se întâmplă dacă faci prea puţin sex

Multe femei care nu fac sex in mod regulat simt ca dorinta s-a diminuat considerabil si nu mai au nevoie de asta. Din punct de vedere biologic, activitatea sexuala regulata intensifica circulatia si ajuta la lubrifiere. In plus, oxitocina si endorfinele, hormonii care te ajuta sa te simti bine, se elibereaza si te fac sa iti doresti si mai mult. Asadar, ori de cate ori faci pauze lungi, acest lucru nu se mai intampla.

05 feb. 2016, 15:44
Ce se întâmplă dacă faci prea puţin sex

Daca te confrunti cu un nivel de stres ridicat, dorinta de a face sex scade tot mai mult. Faptul ca te gandesti toata ziua la deadlineuri si probleme te face sa uiti de placerile pe care ti le ofera activitatea seuala si sa nu mai ai chef. Din pacate acest lucru nu este foarte benefic pentru sanatatea ta, asa ca ar trebui sa faci cateva schimbari din acest punct de vedere.

Chiar daca simti ca nu ai niciun chef, acorda-i partenerului oportunitatea de a te face sa iti doresti din nou momente placute alaturi de el. Este foarte dificil atunci cand esti stresata si plina de griji, insa se merita. Corpul tau are nevoie de activitate sexuala regulata. Asta te va ajuta sa ajungi la un echilibru hormonal, sa pierzi calorii si sa ai o stare de spirit mult mai buna.

Incearca lucruri noi alaturi de iubitul tau pentru a putea iesi din monotonie si acorda suficienta atentie preludiului. Comunica cu el in permanenta si da-i mai multe detalii depre ceea ce iti place. Asta te va ajuta sa intri din nou in ritm si sa te bucuri de viata mai mult. Micile schimbari dintr-o relatie aduc intotdeuana rezultate placute si sporesc pasiunea si curiozitatea. Profita si tu de acest lucru si incearca sa nu te mai inhibi cand vine vorba de sex.