Ce se întâmplă dacă nu te măriţi până în 35 de ani?

Știi ce se poate întâmpla dacă nu te căsătorești și rămâi singură până la vârsta de 35 de ani? Ei bine, o să începi să iubești viața de burlăciță și să nu te mai gândești deloc la măritiș, pentru că dorința dispare.

17 mart. 2017, 10:23
Ce se întâmplă dacă nu te măriţi până în 35 de ani?

Iată ce schimbări apar în viața de burlăciță și de ce dispare dorința de căsătorie:

Limitările

Orice relație aduce unele limitări. Astfel de lucruri leagă două persoane. Dar atunci când trăiești fără să spui nimănui ce faci și unde te duci până la 35 de ani, acestea pot deveni o piedică în bunul mers al căsătoriei. Poate fi îndoielnic, nu?

Problemele

Deși ideea de femeie căsătorită te încântă la început, pe parcurs apare stresul, povara, suișurile și coborâșurile. Ce se întâmplă când ești singură? Nu există stres și nici probleme. Cine ar sacrifica pacea și liniștea pentru căsătorie, mai ales că în 35 de ani a predominat fericirea și libertatea?

Deciziile

Viața este flexibilă când ești singură. În cazul în care vrei să călătorești, o poți face. Dacă vrei să mergi sau să dai o petrecere la tine acasă alături de prieteni, o poți face. Deciziile luate nu vor afecta pe nimeni dacă ești singură.

Sacrificii

Atunci când ești singură depui foarte multă energie și te focusezi pentru a fi productivă și să-ți urmezi pasiunile. Vei fi capabilă să sacrifici toate acestea după vârsta de 35 de ani?

Dispare interesul

Dacă ai fost singură pentru o perioadă lungă de timp, s-ar putea să nu fii foarte interesată de ceea ce implică formarea familiei și îndatoririle față de soț.

Schimbarea stilului de viață

Odată ce ai dus o viață fericită până la 35 de ani, vei urâ stilul de viață normal al altora. Acest lucru este valabil mai ales dacă vezi cupluri care luptă să reziste sau care trag de ei cu fustrare din cauza problemelor din viață sau care sunt infidele.

Iată aici de ce nu poți rămâne prietenă cu fostul!