Ce se întâmplă dacă te dai cu lămâie pe păr. Uite efectele benefice pe care le are

Cu toţii ştim beneficiile pe care le are lămâia asupra sănătăţii. Aceasta conţine mulţi nutrienţi precum vitamina C, vitamina B, calciu şi fier. Lămâia are însă şi beneficii asupra frumuseţii, mai ales în îngrijirea părului.

10 mai 2016, 15:49
Ce se întâmplă dacă te dai cu lămâie pe păr. Uite efectele benefice pe care le are

Iata ce se intampla daca te dai cu lamaie pe par:

1. Decoloreaza natural parul

In loc sa iti arzi parul decolorandu-l la salon sau acasa cu vopsea sau alte amestecuri chimice, foloseste sucul de la o lamaie pentru a-ti deschide natural nuanta parului. Imbiba niste dischete demachiante in suc de lamaie si unge suvite de par cu el. Nu te impacienta daca nu obtii rezultate din prima, va trebui sa repeti procedeul pentru a vedea rezultate. In schimb, merita sa ai rabdare pentru ca rezultate vor fi vizibile si nu iti vor afecta sub nicio forma firul de par, deoarece aceasta este o metoda naturala si deloc daunatoare de decolorare.

2. Indeparteaza reziduurile

Toate produsele pentru ingrijirea parului (sampon, balsam, masca, ceara, spuma etc.) lasa reziduuri pe scalp si firul de par. Pentru a le indeparta, fa-ti o solutie de scrubbing cu suc de lamaie. Mai ai nevoie doar de sare. Amesteca sarea cu zeama de la o lamaie si maseaza usor zonele scalpului in care exista reziduuri. Clateste-ti scalpul cu apa curata si apoi bucura-te de efecte.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com