Ce se întâmplă dacă te dai cu parfum în zona buricului

Vedetele de la Hollywood au lansat un nou trend pe retelele de socializare. Tot mai multe staruri, de la manechine la actrite, se dau cu parfum in zona buricului si sustin ca acesta este secretul pentru ca mirosul sa persiste mai mult de 12 ore.

04 nov. 2016, 20:40
Ce se întâmplă dacă te dai cu parfum în zona buricului

Specialistii sustin ca trebuie sa ne dam cu parfum in zone intens vascularizate ale corpului. De aceea testarile se fac la incheieturile mainilor, unde venele sunt vizibile, ori la gat. Caldura din zonele vascularizate intensifica aroma parfumului, scrie teotrandafir.com. Liv Tyler si Adriana Lima au recunoscut ca pentru a mirosi bine se dau cu parfum inclusiv pe buric. Buricul este una din zonele care emana caldura. Parfumul aplicat in aceasta parte a corpului persista mai mult de 12 ore, sustin expertii in beauty.

Ce trebuie sa stii cand te dai cu parfum:

1. Nu iti freca incheieturile pentru ca vei modifica mirosul parfumului. Dupa ce ai pulverizat aceste zone, lasa-le asa timp de cateva minute pentru ca substantele aromatice ale parfumului sa intre in contact cu PH-ul pielii. Acelasi parfum miroase diferit pe doua persoane din cauza PH-ului diferit al fiecarei persoane.

2. Nu iti parfuma parul. Risti sa iti strici podoaba capilara. Parfumarea parului duce la erodarea firelor de par si distrugerea acestuia de la radacina.

3. Nu te parfuma in zona intima. Zona pubiana este extrem de sensibila si trebuie sa stii ca parfumul contine o serie de substante chimice care pot afecta organele genitale.

4. Nu pulveriza mai mult de doua ori zona gatului. Daca te dai in exces cu parfum in aceasta zona, s-ar putea sa ai reactii alergice.

Citeşte şi Cum să aplici parfumul ca mirosul său să dureze mult