Ce se întâmplă dacă uneşti orice alt deget cu degetul mare. Rezultatul te va uimi!

Poziția mâinilor sau a "mudrelor" este o practică foarte des întâlnită în yoga și este recunoscută ca fiind o practică care aduce fericire. Una dintre ele este tehnică specială de unire a degetului inelar cu degetul mare, care te transpune într-o stare de perfectă relaxare și pace.

23 apr. 2023, 08:35
Ce se întâmplă dacă uneşti orice alt deget cu degetul mare. Rezultatul te va uimi!
Ce se întâmplă dacă uneşti orice alt deget cu degetul mare

Ce se întâmplă dacă uneşti orice alt deget cu degetul mare. Explicația este faptul că buricele degetelor conțin mulți nervi și aceștia, presați într-un anumit mod, ne ajută să ne conectăm canalele interioare și ajută la circulația energiei prin întreg corpul, scrie vocea.biz.

Citeşte şi: Renunţă la aceste lucruri dacă vrei să îţi meargă bine în viaţă. Sfaturi în funcţie de zodie. Acurateţe ridicată!

Acest exerciţiu poate fi făcut oriunde și în orice moment al zilei şi are mai multe tehnici:

Mudra GYAN – pentru cunoaștere și vindecare  Cum se face: stai în poziție de lotus și ține-ți mâinile pe genunchi, apoi atinge degetul mare cu arătătorul simte-te liber să îți ții celelalte degete libere sau strânse, după cu dorești. Beneficii: Vindecă insomnia, ajută la menținerea sănătății celulelor creierului, te scapă de depresie și anxietate.

Mudra VAYU – mudra aerului Cum se face: adu-ți degetul arătător în palmă și ține-l acolo cu degetul mare. Pe celelalte întinde-le cât poți de mult. Beneficii: ajută la eliminarea gazelor din organism şi reduce problemele legate de flatulență, contispație etc.

Mudra PRITHVI – mudra de pământ  Cum se face: trebuie să îți atingi vârful degetului arătător cu degetul mare și să le ții cât mai întinse cu putință. Beneficii:  echilibrează semnul de pământ din corpul tău, ajută la menținerea unei greutăți normale, îmbunătățește circulația, digestia și probelemele asociate deficienței de vitamine.

Mudra AGNI – mudra de foc Cum se face:  apropie degetul inelar de mijlocul palmei și ține-l apăsat cu degetul mare. Pentru cele mai bune rezultate fă acest exercițiu dimineața, pe stomacul gol, mai ales dacă suferi de aciditate gastrică. Beneficii: reduce colesterolul și nivelul de grăsimi din organism, stimulează metabolismul și sistemul imunitar.

Mudra JAL – mudra de apă Cum se face: atinge degetul mic și degetul mare, fără să exerciți presiune. Beneficii: îmbunătățește circulația sângelui şi reduce senzația de gură uscată.

Conform acestor tehnici de yoga, puterea stă în prezent, iar cu disciplină și dorință îți poți schimba gândurile pentru a duce o viață fericită. Multe persoane folosesc acest obicei zilnic și sunt fericiți de rezultatele pe care le-au obținut de-a lungul timpului. Poți ajunge să ai parte de pace și armonie doar cu ajutorul degetelor, dacă îți dorești cu adevărat să îți schimbi viața!

Citeşte şi: Remedii naturiste pentru picioare umflate. Trucurile geniale care ajută la o refacere rapidă. Reţeta amestecului minune al Lidiei Fecioru