Ce se întâmplă între Irina Rimes şi Tudor Chirilă? Cântăreaţa a recunoscut totul la "Vocea României", în faţa publicului

Publicat: Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 13:34 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 13:34 // Sursa: romaniatv.net

Surprizele s-au ținut lanț la Vocea României, de vineri seara, 2 noiembrie. Irina Rimes și Tudor Chirilă, care au avut câte ceva de împărțit încă de la începutul sezonului s-a dat de gol și a declarat că îl preferă pe artist, și nu pe Smiley.

Totul s-a întâmplat după duelul dintre Letiția Roman și Mihnea Vâlceanu, doi concurenți din echipa lui Smiley. Irina i-a zis lui Smiley că nu ar putea alege dintre cei doi concurenți.

Pavel Bartoș i-a spus Irinei că în cazul duelurilor lui Tudor Chirilă de la Vocea României, ea a făcut alegere. Irina Rimes a explicat că și-a permis deoarece îl place mai mult de Tudor Chirilă. „Îmi place mai mult de Tudor. Cum să nu îți placă de el? Glumim, râdem', a spus ea. A fost și el întrebat dacă lui îi place de Irina, însă nu a oferit un răspuns concret. „Nu mă stârni'. Smiley a ales să meargă mai departe cu Letiția.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Irina Rimes Tudor Chirila Vocea României
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 nov 01:34
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7480
RON
19 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H