Ce se va întâmpla cu România după referendumul pentru redefinirea familiei. Profeţia teribilă: „Poporul va trece prin încercări grele”

Urmează o perioadă sumbră pentru România după referendumul pentru redefinirea familiei. Cel puțin asta susține Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune că a prezis tragedia din clubul Colectiv.

10 oct. 2018, 13:10
Ce se va întâmpla cu România după referendumul pentru redefinirea familiei. Profeţia teribilă: „Poporul va trece prin încercări grele”

Într-o postare pe blogul personal, ea a atrage atenția că „referendumul a împărțit România în două”, iar în următoarea perioadă țara noastră va trece prin încercări grele, scrie a1.ro.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare despre viitorul Elenei Udrea. „Viaţa ei este…”

„Dragii mei,

În această dimineață, mă trezește un glas care oftează adânc și grăiește așa:

Urmează grelele încercari pentru România !
Referendumul a împărțit România în două .”
Așa este fraților! Din păcate, voința majorității poporului român care nu L-au susținut pe HRISTOS la REFERENDUM, care nu au susținut CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU și anume: CĂSĂTORIA dintre un Bărbat și o Femeie vor duce și trece ROMÂNIA prin grele încercări.
ROMÂNIA, în momentul de faţă, este împărțită în două, dar va fi chiar în mai multe împărțită, având în vedere PARTIDELE POLITICE cu diferite idei și păreri, care susțin HOMOSEXUALITATEA și vor chiar legalizarea ei.
DUMNEZEU așa ceva nu va permite și ne va trece ca Popor ales prin grelele încercări ce urmează a se abate asupra ROMÂNIEI.
Și eu sunt dezamăgită de foarte multe persoane apropiate sufletului meu, care sub umbrela politicii actuale, a celor care ne conduc, nu s-au dus la vot, deși se băteau cu pumnul în piept că sunt cele mai credincioase și că nu mai există alții ca ei și ca ele. Mi-am dat seama că totul ce ieșea din gura lor era o falsitate! Simt că un pumnal înfipt în inima meapentru că Semenii noștri, prietenii mei (o parte dintre ei) nu au ieșit să susțină CUVÂNTUL SFINTEI și DUMNEZEIEȘTII EVANGHELII.
Celor care nu au ieșit la vot li s-a părut o glumă! Ura pentru o persoană anume, dintr-un partid anume, a lăsat drum liber diavolului și legiunii lui,ca să-și facă cuib în inima poporului român.
Diavolul își freacă ghearele acum, se bucură pentru că a reușit să divizeze poporul ales al LUI DUMNEZEU ca să-L primească pe al Său Fiu și Dumnezeul nostru, în cel de-al Doilea Nou IERUSALIM.
Acum nu mai putem da timpul înapoi, ci ne vom duce CRUCEA fiecare așa cum ne-a hărăzit-o Bunul Dumnezeu sub Aripile-I ocrotitoare ale MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA,CĂREIA I se cuvine toată slavă, cinstea și închinarea, Amin.”, a scris ea pe blogul personal.