Ce semnifică liniile de la încheietura mâinii

În fiecare palmă există anumite linii care prevestesc soarta omului–destin, dragoste sau bani, dar de asemenea, poţi afla alte lucruri şi dacă analizezi încheietura mâinii. Vezi ce semnifică liniile de la încheietura mâinii.

06 ian. 2016, 16:19
Ce semnifică liniile de la încheietura mâinii

Ce semnifica liniile de la INCHEIETURA MAINII

Aceste linii aduc informatii pretioase despre viitor: iti arata cum vei sta cu sanatatea, daca vei avea succes in cariera, dar iti dezvaluie si durata vietii. Bineinteles, nu iti arata exact ce se va intampla si cand, dar iti ofera cateva indicii dupa care te poti ghida singura.

De obicei, oamenii prezinta 2 sau 3 linii, foarte rar 4. Se spune ca cei care au setul complet vor trai cel mai mult (peste 85 de ani), iar cei care au numarul minimum de linii vor trai foarte putin (maximum 30 de ani).

PRIMA LINIE

Prima linie este influentata de SANATATE. Daca este continua, nu vei suferi de afectiuni majore si nici nu vei face prea multe vizite la spital. Insa, daca aceasta este neclara sau intrerupta, vei avea cateva batai de cap in ceea ce priveste bunastarea ta, mai ales in zona intima: ori probleme ginecologice, ori afectiuni urinare destul de dese.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com