Ce semnificație are numele tău în numerologie. Mihai Voropchievici te învață cum să afli cifra care te reprezintă

Ce semnificație are numele tău în numerologie. Prenumele pe care l-am primit la naștere are mare semnificație, mai mult decât ne-am fi putut imagina. Cu ajutorul unui calcul simplu, realizat după tabelul de mai jos, poți afla ce fel de personalitate te reprezintă, spune numerologul Mihai Voropchievici.

29 mai 2023, 17:29
Ce semnificație are numele tău în numerologie. Mihai Voropchievici te învață cum să afli cifra care te reprezintă
Ce semnificație are numele tău în numerologie

Ce semnificație are numele tău în numerologie. Alături de data de naștere, numele are o importanță demonstrată din punct de vedere numerologic. Numele persoanelor conțin în ele esența acestora, astfel că ele produc efecte asupra purtătorilor lor.

Citește și: Numerologie: Cum îți influențează ziua în care te-ai născut personalitatea

Cifra 1 reprezintă energia, unitatea, oportunitatea și creativitatea. Este asociată ființei supreme, Divinității. 1 e independența, trăsătura de bază. 1, deci, te protejează prin putere, ordine, originalitate, o înțelegere superioară a naturii lucrurilor care te înconjoară. E o vibrație fantastică pentru cei cu prenumele 1.

Cifra 2 sugerează dividerea, împărțirea, dar, totodată, bărbat-femeie, Iadul-Raiul, dualitatea, separarea, dar și armonia deplină, atunci când contrariile se întâlnesc. 2 dispune de credință și încredere și va fi și este ajutat să își atingă scopul adevărat.

Cifra 3 reprezintă chiar Divinitatea: Tatăl-Fiul-Sfântul Duh sau timpul, spațiul și materia. Trei înseamnă și familia. Are o reprezentare fantastică. 3 aduce superioritate spirituală, empatie, comunicare, dar și o bună înțelegere a firii umane.

Cifra 4 sugerează perfecțiunea, desăvârșirea, dar și natura materială. Cei cu vibrație 4 sunt protejați prin mângâiere, îndrumare, răbdare și perseverență, dar și prin abilitatea de a te bucura de orice lucru minuscul, orice banalitate materială a vieții. 4 îți oferă latura materială, dar la fel de bine și latura spirituală.

Cifra 5. Cinci reprezintă cifra echilibrului universal, abilitatea de a ierta, liniștea deplină. 5 aduce libertatea interioară, abilitatea de a atinge stări mărețe pe plan spiritual. 5 mai reprezintă intuiția, dar e cotată și ca o cifră a harului.

Cifra 6 nu reprezintă altceva decât lupta dintre bine și rău. Omul a fost creat în a șasea zi. Șase e cel mai apropiat de ființa umană, e dragostea, iubirea, protecția. 6 e cifra omului bun, afectiv. Dacă 5 simbolizează omul prin cele cinci extremități, șase îl reprezintă cu tot ce are el mai bun. Este cifra protectoare din punct de vedere divin, care aduce armonie, dar și ciocnirea dintre trup și suflet.

Cifra 7 este una profund spirituală. Știm că există 7 minuni ale lumii, 7 zile în săptămână, 7 zile de muncă pentru Creator. 7 sugerează legământul dintre Creator și om. Sugerează cunoașterea, iubirea. înfăptuirea și credința în miracole. 7 atrage după sine norocul. Este o altă cifră cu protecție divină. În general, prenumele cu 7 sunt întâlnite de cele mai multe ori la clerici, la cei care lucrează cu lumina Domnului.

Cifra 8 e o cifră puternică. Atrage forța, vigoarea, noi șanse, dar și noi începuturi. 8 înseamnă abundența și fertilitatea. Înseamnă viața și autenticitatea sau evoluția și contrariul. 8 este și negativ, și pozitiv.

Cifra 9 înseamnă dinamica perfectă a Universului, dar și judecata finală. 9 înseamnă împlinirea, dar și viața însăși. Simbolizează vindecarea, dar și atingerea țelului final. Țelul adevărat înseamnă încununarea eforturilor noastre de-a lungul vieții. 9 înseamnă autodepășirea.