Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan. „Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

Carmen Harra şi-a spus păreeea în scandalul momentului: schimbul dur de replici între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, aflaţi în plin procs de divorţ.

22 feb. 2022, 14:05
Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan. „Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”
Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan

Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan. Celebra clarvăzătoare a reacţionat după ce Laurenţiu Reghecampf a contrat-o pe soţia sa în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Ce sfat are Carmen Harra pentru Anamaria Prodan. „Cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru!”

Laurenţiu Reghecampf i-a transmis Anamariei Prodan să renunţe la război şi să-şi vadă de viaţă. „Mi se pare foarte urât pentru ea ce face. Se vede ca o ţaţă care trage de ceva, se chinuie să tragă ceva şi nu reuşeşte. Poate își găsește și ea pe cineva și se potolește. Aș fi cel mai fericit om din lume! Sunt fericit, tot ce fac e pentru mine, vreau ca şi Ana să facă la fel”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan refuză să își schimbe numele după divorț şi aruncă bomba! „Da, îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf!” VIDEO

Carmen Harra o îndeamnă şi ea pe Anamaria Prodan să facă pace cu trecutul. „Te înşală bărbatul? Te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, îl înjur că e mai ieftin! Eu ce îi recomand Anamariei Prodan şi cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru: dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoţ şi atât de bandit, nici nu merită atenţia ei! Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte!”, a spus Carmen Harra.

Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan. Câți bani avea soacra sa în cont, înainte să moară

„Viaţa merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoţii pozitive, să le spună copiilor că în pofida acţiunilor tatălui lor, trebuie să îşi iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, aşa mic, pătrat şi nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinţii aşa cum sunt. Doar aşa îi ajutăm ca în viaţă să nu sufere traumele din urma acţiunilor părinţilor. Aici e vorba de foarte multă înţelepciune”, a mai declarat Carmen Harra la Exclusiv VIP de la Prima TV.