Ce-şi cumpără românul de Paşte, de pe Internet

Laptop-urile, televizoarele, smartphone-urile şi tabletele vor fi cele mai căutate produse din magazinele online în perioada Sărbătorilor de Paşte, iar retailerii se aşteptă la vânzări cu 30-40% mai mari.

12 apr. 2012, 05:23
Ce-şi cumpără românul de Paşte, de pe Internet

“Pentru perioada Sărbătorilor de Paşte, ne aşteptăm la o creştere cu 30%-40% a vânzărilor, raportată la o perioadă obişnuită din an. Cele mai vândute produse vor fi laptop-urile, televizoarele, camerele foto-video, dar şi tabletele şi smartphone-urile. Cu siguranţă, întreaga piaţă de comerţ online electro-IT va înregistra o ascensiune de cel puţin 20% în preajma Sărbătorilor”, a declarat, pentru RTV.NET, Lucia Ciucă, director de marketing al eMAG.

Retailerii din România au importat anul trecut evenimentul „Black Friday” din Statele Unite ale Americii, însă la noi numărul acestor evenimente va fi considerabil mai mare.

“Ca în fiecare an, va exista o creştere a numărului de comenzi, deci implicit a vânzărilor în perioada de Paşte şi cu siguranţă că evenimentele de tipul «Black Friday» vor exista pe tot parcursul anului. Cine ştie, poate vom avea o surpriză şi de Paşte”, a declarat Mihai Pătraşcu, director executiv al evoMAG.