Ce slăbiciuni are, în funcţie de zodie. Punctele vulnerabile ale fiecăruia, care-l fac să clacheze

HOROSCOP: Astrologii au ajuns la concluzia ca fiecare nativ al zodiacului are o serie de slabiciuni care ar putea sa-l faca sa clacheze. Este vorba despre slabiciuni de toate tipurile, manifestate atat in momente te tensiune maxima dar si in momente de calm in care nativii zodiacului nu se asteapta sa aiba probleme.

30 iul. 2014, 04:20
Ce slăbiciuni are, în funcţie de zodie. Punctele vulnerabile ale fiecăruia, care-l fac să clacheze

HOROSCOP: Potrivit astrologilor, fiecare nativ al zodiacului se confrunta cu dificultati in trecerea cu bine peste situatiile in care le sunt „apasate butoanele nepotrivite”.

Astfel, nativii zodiacului pot avea reactii felurite atunci cand le este atinsa o coarda sensibila, dupa cum urmeaza.
Asadar, iara ce slabiciuni are, in functiede zodie si care sun punctele vulnerabile ale fiecaruia.

BERBEC
Berbecii sunt foarte incapatanati si nu suporta sa fie contrazisi la nesfarsit. Mai mult decat atat, daca nu au dreptate si isi dau seama de acest lucru, iar interlocutorul lor sta pe pozitii, sunt capabili sa faca o criza de nervi.

TAUR
Taurii nu suporta sub nicio forma sa le fie criticati membrii familiei, in ciuda faptului ca niciodata nu le sunt prea apropiati acestora. Daca aud ca cineva le vorbeste de rau rudele, isi ies cumplit din pepeni si vor face tot posibilul sa se razbune.

GEMENI
Gemenii clacheaza in momentul in care isi dau seama ca au fost tradati. Nu este vorba insa despre tradare in dragoste, ei insisi fiind niste tradatori la acest capitol, ci este vorba despre tradare in prietenie sau camaraderie. Nu suporta sa le fie luata in ras loialitatea iar daca descopera ca asa ceva s-a intamplat se vor razbuna cu varf si indesatt, chiar daca va dura foarte mult.

RAC
Cea mai mare slabiciune a racilor este lipsa increderii in sine. De multe ori, daca aceasta slabiciune le este evidentiata in fata, pot ajunge sa isi planga efectiv de mila. Se considera persoane slabe pe ei insisi si in momentul in care cineva le spune acest lucru, se retrag si isi fac procese de constiinta.

LEU
Leii nu suporta sa li se spuna ca nu au dreptate, chiar daca nu au dreptate. Isi apara pozitia in orice conjunctura si sunt capabili chiar sa devina violenti daca cumva le sunt aduse argumente puternice ca nu ar avea dreptate.

FECIOARA
Punctul slab al fecioarelor este pierderea banilor. Astfel, daca sunt „atacate” la buzunar, sau le sunt furate fonduri sau cineva le insala, Fecioarele sunt capabile sa ajunga in cea mai crunta depresie. In mod ciudat, nu actioneaza pentru a-si face dreptate, consolandu-se cu depresia in care intra.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...