Ce solicită cetăţenii Parlamentului: descoperirea originii omului, instaurarea noii ordini mondiale

Parlmentarilor români li se solicită să descopere originea omului, să instaureze noua ordine mondială şi să creeze Statele Unite ale Europei. Sunt doar câteva dintre petiţiile şi cererile trimise de către cetăţeni senatorilor şi deputaţilor, transmite România TV. Mai mult, românii cer trecerea la moneda euro imediat, intrarea în Schengen, dar şi interzicerea jocurilor de noroc.

13 mart. 2013, 13:17
Ce solicită cetăţenii Parlamentului: descoperirea originii omului, instaurarea noii ordini mondiale

Un cetăţean spune că a scris în repetate rânduri Parlamentului cu privire la descifrarea Codului lui Da Vinci şi a istoriei umanităţii. Acum acesta solicită clonarea unui elefant african cu materialul genetic al unui dinozaur, rezultatul scontat fiind aflarea originii omului.

Acelaşi cetăţean cere Parlamentului instaurarea unei noi ordini mondiale, el auto-proclamându-se purtătorul de cuvânt al puterii supreme mondiale. O scrisoare în acest sens a fost trimisă şi către Traian Băsescu, liderii UE, NATO şi G8.

„Ţin să precizez faptul că nu am primit răspuns de la niciuna dintre părţile nominalizate, ceea ce mă face să înţeleg faptul că şi-au însuşit Ordinul Puterii Supreme Mondiale. Mesajul transmis mie se referă la înfiiţarea Statelor Unite ale Europei”, spune acesta, în petiţia trimisă deputaţilor.

Preocupările românilor sunt însă diverse. Un cetăţean vrea ca Parlamentul să aibă… firmă la intrare.

„Aceasta este Instituţia oficială, centrală, legiferatoare şi care poate decide, sau, cel puţin, influenţa, calitatea oficială a civilizaţiei din România? Aceasta este instituţia! Atunci această instituţie este bine, în avantaj, să aibă profesionişti instituţionalizaţi, cu firmă oficială la intrare”, se arată în petiţie. 

Unii români mai cer şi trecerea cât mai grabnic la moneda euro, pentru că leul este o monedă inferioară.

Cetăţenii mai sunt preocupaţi şi de intrarea în Spaţiul Schengen, dar şi interzicerea jocurilor de noroc pentru că nu sunt prevăzute în Constituţie. Alte solicitări vizează şi demisia senatorilor, pentru a se forma un adevărat parlament unicameral.