Ce spun cărţile de joc despre tine, în funcţie de ziua în care te-ai născut

În spatele fiecărei cărți de joc se ascunde o poveste, iar fiecare zi de naștere este asociată cu o carte de joc. Vezi ce spun cărțile de joc despre tine, în funcție de ziua în care te-ai născut.

15 mai 2016, 09:40

Consultă tabelul de mai jos pentru a afla ce carte corespunde zilei tale de naștere și apoi citește caracterizarea:

Semnificaţia semnelor din cărţile de joc

Inima roșie

Latura pozitivă: sensibilă, afectuoasă, senzuală și grijulie; dacă îți corespunde acest semn înseamnă că ești plină de viață, iubitoare, romantică și creativă.

Latura negativă: poți fi manipulată ușor din punct de vedere emoțional, ești invidioasă, ranchiunoasă și te urmărește dorința de răzbunare.

Trefla

Latura pozitivă: curioasă, comunicativă și creativă; crezi cu tărie în puterea intențiilor și a ideilor tale, îți plac cuvintele și ești în permanență în căutarea adevărului.

Latura negativă: îți place să folosești cuvintele drept arme împotriva celor care te supără și îți place să exagerezi adevărul.

Rombul

Latura pozitivă: cu picioarele pe pământ, practică, analitică și materialistă; îți place să evaluezi lumea după propriile standarde.

Latura negativă: te atașezi ușor de bani și de bunuri; valorile tale în viață sunt definite de lucrurile materiale și personale.

Inima neagră

Latura pozitivă: teoretică, inteligentă, disciplinată, sufletistă și cu o puternică dorință de evoluție. Inimile negre sunt un conglomerat de experiențe. Îți place să conduci, să deții puterea.

Latura negativă: te concentrezi uneori pe lucruri lipsite de importanță și pierzi din vedere lucrurile esențiale, care te-ar putea ajuta cu adevărat pe viitor.

Semnificaţia numerelor

As: ambițioasă, energică, motivată, dinamică și cu aptitudini de lider. Îți place să fii independentă și inițiezi ușor proiecte. Uneori te caracterizează aroganța și nerăbdarea.

Doi: grijulie, cooperantă, receptivă și agreabilă. Urmezi un drum echilibrat, liniștit și armonios. Uneori, depinzi de alții, ești indecisă, subiectivă și lipsită de inițiativă.

Trei: creativă, sociabilă, cu simțul umorului, iubitoare și inteligentă. Ești însă flexibilă și nestatornică. Te afli într-o continuă mișcare și îți place varietatea. Ai nevoie de cineva care să îți canalizeze ideile, iar uneori te lași dominată de griji.

Patru: cu picioarele pe pământ, realistă, rezervată, muncitoare și conștiincioasă. Ești atentă la detalii și cauți stabilitatea și siguranța. Poți deține o mică afacere, pe care ți-o conduci singură. Schimbările bruște te pot destabiliza.

Cinci: inteligentă, spirituală, entuziastă, aventurieră și fără prejudecăți. Ești un bun întreprinzător. În anumite situații, poți da dovadă de inconsistență și te plictisești foarte repede.

Șase: echilibrată, familistă și iubitoare. Ai o fire artistică și ești o persoană de nădejde. Îți dorești o viață normală și lipsită de griji, însă nu faci nimic în acest sens, ci aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Șapte: sensibilă, credincioasă, intuitivă, spontană, idealistă și spirituală. Uneori ești visătoare și aștepți mult de la alții și de la viață. Când întâmpini greutăți, dai ușor înapoi și poți fi uneori confuză.

Opt: puternică, energică și întotdeauna cu un țel în viață. Ești muncitoare, foarte atentă cu banii și de încredere pentru ceilalți. În anumite situații ești încăpățânată și poți fi controlată cu ușurință.

Nouă: generoasă, inteligentă, umanitară, sentimentală și de încredere. Uneori încerci să scapi de responsabilități și pierzi anumite ocazii în viață.

Zece: ambițioasă, cu simțul orientării și inteligentă. Ai convingeri puternice și înțelegi ușor lucrurile. Poți fi pretențioasă, autoritarî, posesivă și agitată.

Valet: romantică, talentată, entuziastă, amuzantă și creativă. Știi să te folosești de ingeniozitate pentru a-ți crea un drum în viață. Ușor malițioasă, uneori încerci să fugi de responsabilitțăți și să le pasezi altora.

Damă: receptivă, inteligentă, intuitivă, puternică și dramatică. Ești foarte bună la organizare și execuție, dar câteodată îți place să dramatizezi și strici lucrurile.

Popă: mândră, autoritară și hotărâtă. Uneori îți place să joci teatru. Ai o putere extraordinară de execuție și poți prelua în mod natural conducerea. Pretențioasă, impulsivă și rebelă, cel mai mult îți place să comanzi.