Ce spun liniile feţei şi ridurile despre tine: uite cum le poţi „citi”

S-au gasit in ziua de azi destule solutii pentru a avea un ten neted pana la adanci batraneti, dar chiar ti-ai dori asa ceva? Ridurile au farmecul lor si vorbesc despre tine, in vreme ce un chip "de plastic" nu exprima nimic. De altfel, daca ajungi sa ti se injecteze tot felul de substante sub piele, chiar vei fi lipsita de expresie, pentru ca nu iti vei mai putea folosi muschii faciali prea mult.

14 nov. 2015, 18:20
Ce spun liniile feţei şi ridurile despre tine: uite cum le poţi „citi”

Un look natural, ingrijit, dar care nu se opune trecerii naturale a vremii, este un ingredient al frumusetii veritabile, care devine tot mai profunda odata cu trecerea timpului. Chipul poate sa dezvaluie in acelasi timp si foarte multe despre problemele de sanatate pe care le ai. Acestea fiind spuse, te invitam sa inveti ce semnificatie au ridurile de pe chipul tau, conform unei antice traditii indiene de interpretare a acestora. 

1. Liniile orizontale de pe frunte sunt printre ridurile de expresie care apar cel mai devreme in viata unei femei. Ele apar de obicei din cauza ca atunci cand ne ingrijoram avem tendinta de a increti fruntea. Totodata, ele ar mai putea fi un semn de hidratare excesiva sau de un consum exagerat de zahar ori grasimi.

2. Linia verticala intre sprancene, in partea dreapta, poate indica probleme ale ficatului.

3. Linia verticala intre sprancene, din partea stanga, poate fi un semn al unei spline slabite.

Liniile 2 si 3 pot aparea si daca ai obiceiul sa te incrunti adesea, ceea ce arata ca uneori supraanalizezi totul si nu mai vezi si partea buna a lucrurilor.

4. Atunci cand ai un rid adanc chiar la baza nasului, intre ochi, inseamna ca esti predispusa la alergii si ca ai un libido foarte scazut.

5. Ridurile de expresie care pornesc din coltul ochiului si se extind ca niste ramuri pot fi un semn al unei vederi slabite, care te face mereu sa strangi ochii. Cel mai adesea, insa, ele apar la persoanele care rad din tot sufletul si care stiu sa se bucure de viata.

6. Ridurile, cearcanele sau pungile sub ochi arata faptul ca nu te odihnesti bine. Din punctul de vedere al sanatatii, este posibil sa ai o problema cu rinichii si sa retii apa in organism. Din punct de vedere psihologic, inseamna ca suferi adesea de anxietate sau ai insomnii.

7. Daca este sensibilizata sau dureroasa, cu pielea trecuta, aceasta zona poate sa indice o afectiune a sinusurilor sau o afectiune digestiva.

8. Ai vazut persoane care au varful nasului rosu? Ei bine, nu doar consumul de alcool provoaca acest simptom, ci si o inima slabita. Daca ai varful nasului rosu, inseamna ca te-ai stresat mult prea mult in ultima perioada.

9. Linia verticala adanca de langa gura apare atunci cand zambim mult, dar si atunci cand exista o problema a sistemului reproducator, asa ca fii atenta si la alte simptome.

10. Ridurile de expresie cauzate de ras sunt fermecatoare si ar trebui sa te bucuri ca le ai. Daca insa sunt foarte adanci, ele pot indica o problema pancreasului.

11. Liniile de deasupra buzei apar in mod special in cazul fumatorilor, care tot timpul isi tuguie buzele ca sa traga din tigara. Acestea nu sunt tocmai incantatoare, asa ca iata inca un motiv bun sa te lasi de fumat!

12. Culoarea buzelor spune foarte multe despre sanatatea ta. Daca sunt pale, cel mai probabil ai o circulatie proasta sau o forma de anemie. Atunci cand buzele sunt roz sau chiar rosii, esti sanatoasa tun, iar acest lucru se vede si pe chipul tau. Buzele inchise la culoare, cu pete albastrui, indica probleme ale colonului.

13. Daca nu esti supraponderala dar ai o gusa mai mare decat ar trebui, este posibil sa iti fie afectata glanda tiroida.

14. Un inel decolorat in jurul irisului este unul dintre semnele ca ai un colesterol marit.

15. O vena umflata in aceasta zona arata ca ai o tensiune marita si ca suferi de anxietate si stres.

16. Adancitura la nivelul barbiei este un semn al frustrarii si al sentimentelor de tristete profunda.

Liniile fetei si celelalte trasaturi sunt indicii pretioase referitoare la starea ta fizica si psihica. Ai fi crezut vreodata ca poti sa stii atat de multe despre tine doar privindu-ti mai atent chipul?

Sursa: divahair.ro