Ce spun sânii femeilor despre personalitatea lor

Sânii femeilor au stârnit mereu curiozitatea bărbaților și nu doar din punct de vedere erotic. Mulți bărbați au susținut ideea că sânii femeilor, mai exact forma și mărimea lor, pot dezvălui lucruri importante despre posesoarele lor.

06 ian. 2014, 20:59
Ce spun sânii femeilor despre personalitatea lor

Până de curând acestea erau privite ca simple speculații. Însă cercetătorul în domeniul sexualității, Pietro Lorenzoni, dă asigurări că mărimea și forma sânilor femeilor pot dezvălui personalitatea acestora. Într-un interviu acordat cotidianului Bild, sexologul Piero Lorenzoni a spus următoarele: „Sânii unei femei îi dezvăluie caracterul exact ca și zodia din care face parte”.

El a asemuit sânii femeilor cu fructele, i-a împărțit pe grupe și i-a sfătuit pe bărbați să-și creeze propriul tabel bazat pe forma și mărimea sânilor femeilor care să le indice caracterul lor.

Forma de pepene a sânilor femeilor indică persoanele cărora le place să mănânce

Potrivit lui Lorenzoni, posesoarele unui bust mare, rotund asemănător pepenelui pot părea mămoase, însă nu este deloc așa. „Aceste femei iubesc mâncarea și le place să fie admirate și răsfățate. În general nu le place să facă sex”, a declarat cercetătorul.

Forma de lămâie a sânilor femeilor dezvăluie persoanele cărora le place viața

Bărbații care doresc o femeie mai plină de viață trebuie să se uite după sânii în formă de lămâi, proeminenți și obraznici. „Aceste femei mustesc de viață și nu le este teamă să se ia singure în balon. Acestea doresc să aibă o viață echilibrată fără prea multe surprize”.

Sânii femeilor asemănători ananasului dezvăluie carierista

O femeie cu sânii precum ananasul este inteligență, adesea are o carieră profesională extraordinară însă rămâne o romantică. Aceste femei sunt fidele. Cine le cucerește inima câștiga o parteneră pe viață.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro