Ce spun vecinii lui Dincă despre soţia monstrului din Caracal VIDEO

Durere fără margini pentru familia Luizei Melencu. Rudele fetei nu au avut sărbători, iar singura lor dorință în noul an este să afle adevărul despre dispariția Luizei. Mama fetei a făcut un apel către autorități după ce a văzut documentele americanilor depuse la dosarul Caracal. Este revoltată de faptul că FBI cere ca rudele lui Gheorghe Dincă să fie absolvite de orice vină. Doi dintre vecinii monstrului au informații uluitoare despre fiul lui Dincă și povestesc cum soția acestuia a venit după dispariția Luizei în casa groazei ca să facă curat acolo.

02 ian. 2020, 06:45
Ce spun vecinii lui Dincă despre soţia monstrului din Caracal VIDEO

„A fost un an foarte greu, seara trecuta a fost foarte greu. Revelionul trecut era o veselie, anul asta a fost zi, a fost seara foarte grea”, a spus mama Luizei.

Mama Luizei a văzut raportul FBI în care se specifică faptul că nu s-a găsit ADN-ul Luizei în oasele din lizieră şi în care le este cerut procurorilor DIICOT să apere familia lui Dincă.

„Ceea ce am văzut mi se pare revoltător. Speram că acesti procurori care au instrumentat cazul sa avem un gram de noroc sa-si faca datoria”, spune mama Luizei.

De asemenea, vecinii lui Gheorghe Dincă aduc acuzaţii grave la adresa familiei monstrului din Caracal. Despre soţia lui Dincă vecinii spun că au văzut-o când a venit în apropiera Paştelui şi a făcut curăţenie acasă la monstrul din Caracal.

Acum, familia Luizei speră că dosarul Caracal va ajunge pe mâinile unui judecător care va face dreptate. Procurorii DIICOT mai au la dispoziţie doar 11 zile pentru a trimite dosarul în judecată.

FBI a întocmit două rapoarte în Cazul Caracal. Americanii cer reaudierea lui Dincă. „Luiza nu este moartă”