Ce spune Anamaria Prodan despre Reghe cu doar câteva zile înainte să devină tată: „Este chestie de respect pentru familia mea și încă soțul meu”

Ce spune Anamaria Prodan despre Reghe cu doar câteva zile înainte să devină tată. Deşi antrenorul urmează să devină tată a treia oară, este încă soţul impresarei. Cei doi se află în plin proces de divorţ şi se pare că va dura ceva până se vor despărţi.

12 mai 2022, 08:25
Ce spune Anamaria Prodan despre Reghe cu doar câteva zile înainte să devină tată: „Este chestie de respect pentru familia mea și încă soțul meu”
Impresara și-a făcut apariția la petrecerea aniversară a unui salon de înfrumusețare

Ce spune Anamaria Prodan despre Reghe cu doar câteva zile înainte să devină tată. Impresara și-a făcut apariția la petrecerea aniversară a unui salon de înfrumusețare, unde a venit însoțită de Sarah, una dintre fiicele ei. Fiica Ionelei Prodan spune că este fericită acum şi aşteaptă să se încheie divorţul, pentru a-şi declara public relaţia de dragoste pe care pe care o trăieşte acum.

Citeşte şi: Anamaria Prodan s-a fotografiat fără inhibiţii la 49 de ani. Reghecampf are ce să regrete FOTO

Ce spune Anamaria Prodan despre Reghe

Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou.

Nu am spus nimic (n.r despre iubit). Sunt încă măritată, când voi termina divorțul, atunci voi anunța. Normal că mă gândesc să mă recăsătoresc, eu nu stau niciodată singură. Nu se cade să dau detalii despre cum ne-am cunoscut. Chiar dacă au trecut doi ani, mie mi se pare normal să termin ce am început, așa am făcut în viață. Am terminat ceva, am mers mai departe, altfel nu are niciun sens. Este chestie de respect în primul rând pentru familia mea și pentru încă soțul meu.

Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.


loading...
Partenerii noștri