Ce spune data naşterii despre tine

Numerologii au aflat că data nașterii definește fiecare persoană în parte, chiar dacă acest lucru pare greu de crezut. Vezi ce spune data nașterii despre tine.

09 mai 2015, 14:50
Ce spune data naşterii despre tine

Ce spune data nașterii despre tine:

Dacă te-ai născut pe…:
1: Ești o persoană puternică și independentă. Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ai un scop precis. Țelurile tale devin tot mai mari, cu trecerea timpului.

2: Ești o persoană extrem de sociabilă, de veselă, care dăruiește mereu pozitivitate celor din jur. Îți place să însuflețești orice loc în care pășești.

3: Te pasionează arta, în special arta vizuală. Ești pasionată să arăți lumii ce comori cuprinde imaginația ta.

4: Nu există persoană mai disciplinată decât tine. Curățenia și rigoarea sunt două elemente fără de care nu acorzi nici măcar „Bună ziua!”.

5: Prietenii se bazează pe tine pentru că ești mama Omida. Nu doar că vezi viitorul cum nimeni nu-l poate prevede, dar oferi și soluții în timp record la toate problemele.

6: Fericirea pentru tine înseamnă timpul petrecut cu cei dragi, cu familia, cu prietenii, într-un mediu cât mai intim sau aproape de natură.

7: Narcisismul îți dă bătăi de cap. Ești o pesoană extrem de orgolioasă și te pronunți de fiecare dată asupra problemelor cu multă emfază.

8: Principalul tău talent este acela de a organiza lucrurile. Multă lume se bazează pe intuiția ta organizatorică, ce dă roade de fiecare dată.

9: Parcă ai venit de pe altă planetă. Visezi la o lume mai bună, mai fericită, în care contrastele să fie acceptate de toți și toți să se iubească.

10: Știi sigur că ve învinge. De fiecare dată când participi la o competiție sau te afli într-un concurs cu cineva, tu ești cel care va câștiga datorită mentalității tare de învingător.

11: Se spune de către numerologi că cei născuți în ziua 11 a lunii sunt cei aleși: iluminați, prețioși în abordare, vizinari, iubitori, plăcuți.

12: Ești o drama-queen și asta poate fi un lucru plăcut dacă știi să faci haz de necazul tău astfel încât să nu îi obosești prea tare pe cei din jur.

13: Ești norocos. Te nimerești mereu în situații în care ba primești bani, ba câștigi anumite posturi importante sau găsești persoane alături de care nu îți pierzi niciodată vremea.

14: Riști mereu. Pentru tine viața înseamnă a paria totul sau nimic. Joci pe o singură carte care poate să fie cea a eșecului sau ce a succesului spulberător.

15: Ești o persoană timidă, care trebuie să învețe în această viață să își construiască o încredere mai puternică în propriile forțe.

Citeste mai mult in Revista TEO