ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII 2017: Ce spune despre relaţia voastră floarea primită de la el primăvara aceasta

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII 2017: Mâine e 8 martie, ziua în care casa ni se lasă în mod voluntar invadată de buchete de flori și cadouri dulci de la toți oamenii pe care îi iubim. În mod special, darul de la perechea ta te umple de nerăbdare, cu atât mai mult cu cât știi că va fi plin de tot sufletul și dragostea sa.

07 mart. 2017, 14:51

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII 2017: Te-ai gândit însă vreodată că florile pe care el le-a ales spun mai multe decât suma pe care a cheltuit-o sau gradul lui de pricepere?, se intreaba divahair.ro. Buchetul cu care ți-a întipărit un zâmbet pe buze este un termometru al „fierbințelii” relației voastre.

Citeşte şi MESAJE DE 8 MARTIE 2017: Urari de 8 martie pentru soţii şi iubite

Află din rândurile de mai jos ce mesaj exprimă floarea pe care ai primit-o despre dragostea voastră!

Cât și cum te iubește, în petalele florii pe care ți-a dăruit-o!

De acum încolo, nu mai ai nevoie să jumulești o biată margaretă pentru a afla dacă te iubește sau nu: testul buchetului de 8 martie (sau primit cu orice ocazie, în această primăvară) îți va spune în ce stadiu se află relația voastră!

Alege dintre imaginile de mai jos floarea primită și vezi care este interpretarea sa!

1.Ai primit un superb buchet de lalele

Elegante, delicate, cu o corolă colorată și o grație desăvârșită, lalele vor da o tușă de frumusețe rafinată casei tale. Dar ce spune gestul iubitului tău, de a le alege și a ți le înmâna plin de emoție?
Felicitări, ai toate șansele să trăiești o poveste de dragoste ca în cele mai romantice cărți! Lalelele sunt simbol al iubirii trainice, rezistente, care înfruntă orice obstacol cu puterea sentimentului. Iubitul tău vrea să fie alături de tine pentru foarte mult timp de acum încolo și vrea să îți transmită că nu va lăsa nimic să vă despartă. Se pare că semnificaţia gestului său este arhetipul suprem al iubirii: sultanul din Imperiul Otoman își alegea favoritele lăsându-le o lalea și multe voci afirmă că această floare este chiar mai potrivită pentru îndrăgostiți decât miticul trandafir! Fugi și mulțumește-i cum știi tu mai bine, pentru că a făcut o alegere excepțională!

2. Ți-a dăruit un mănunchi de narcise

Frumoasă, cu un aspect nobil și un parfum ispititor, narcisa pare la fel de inocentă precum celelalte flori de primăvară. E însă doar o mască, deoarece ascunde sentimente fierbinți, precum mirosul afrodiziac pe care îl emană.
Nu există niciun dubiu: bărbatul care ți-a dăruit narcise (fie el iubitul tău sau un străin) te dorește. Pasiune fulgerătoare, atracție magnetică și dor intens: sunt numai câteva dintre declarațiile pe care buchetul primit ți le face. Perechea ta e pur și simplu înnebunită după tine, iar relația voastră este, fără doar și poate, extrem de fierbinte. Ai grijă însă, pentru că această dragoste, deși extrem de puternică, poate ajunge de-a dreptul obsesivă: chiar dacă se va termina, este însă prototipul de iubire care te marchează pentru totdeauna, pe care nu o vei uita cât vei trăi!

3. Ți-a adus un buchet surâzător de zambile

Zambila este una dintre cele mai frumoase flori de primăvară, care ne umple casa de parfum și sufletul de fericire. Nu e nicio îndoială că iubitul tău a dorit să îți dăruiască primăvara într-un buchet, dar ce spune, mai exact, alegerea sa?
În legendele antice, zambila era asociată cu tragedia suferită de Hyacinthus, frumosul prieten al lui Apollo, ucis din gelozie de Zephyr. Nu îți lăsa sufletul cotropit de teamă, la gândul că superbul buchet de zambile care îți zâmbește nevinovat de pe masa de toaletă este un simbol al nefericirii, pentru că majoritatea legendelor străvechi pun accentul pe dramă. Ceea ce trebuie să reții este însă caracterul jucăuș, prietenos și nevinovat al acestei superbe flori: sentimentele iubitului tău sunt tandre, el privește relația ca pe o aventură plină de distracție, dar care nu exultă de pasiune fierbinte sau patimă. Ceea ce nu înseamnă însă că nu poate evolua și pe acest teritoriu! Oricum, relațiile care au la bază o prietenie sunt considerate cele mai trainice, deci nu ai motiv de griji!

Citeşte şi Mesaje de 8 MARTIE. Cele mai frumoase urări de ZIUA FEMEII

4. Ți-a oferit un buchet de garoafe

Catifelate, cu nuanțe intense și o delicatețe încântătoare, garoafele sunt la fel de frumoase ca surorile lor de mai sus, dar parcă nu îți aprind aceeași bucurie în suflet. Chiar dacă nu le poți nega frumusețea (ar fi un sacrilegiu să impuți oricărei flori că e altfel decât desăvârşită), parcă ai fi preferat să te aștepte cu un buchet de zambile sau chiar cu unul de trandafiri.

Intuiția nu te înșală! Nici nu mai amintim faptul că garoafa este considerată a fi floarea morții în multe culturi și că este dăruită la priveghi, dar nici măcar nu e un simbol al primăverii. Mai mult, este din ce în ce mai asociată cu sentimentele calde, dar care poposesc mai degrabă pe teritoriul admirației, simbolizând mai pregnant felicitările și recunoștința decât dragostea. Desigur, este posibil ca iubitul tău să nu fi stat prea bine cu finanțele sau să nu fi avut timp sau fler să facă o alegere mai bună, dar, din păcate, buchetul său de primăvara nu i-a atras foarte multe puncte de loialitate!

Noi te îndemnăm să ții cont de simbolurile de mai sus, dar să nu îți diagnostichezi relația în funcție de semnificaţia lor! Până la urmă, tu știi mai bine decât oricine cât te iubește el, iar faptele sunt mereu grăitoare!