Ce spune despre tine culoarea ta preferată

Ai o culoare preferată? Ei bine, află că acest lucru spune multe despre tine.

30 oct. 2017, 21:05
Ce spune despre tine culoarea ta preferată

Dacă ești o persoană îndrăgostită de alb, înseamnă că ești organizată și foarte independentă și te bazezi întotdeauna pe logică, atunci când e vorba să rezolvi o problemă.

Persoana care adoră negrul iubește să aibă putere și control, însă este adeseori artistică și intuitivă și nu discută cu nimeni despre problemele personale, scrie doctorulzilei.ro.

Iubitorii de roșu sunt hotărâți, oameni care preferă acțiunea. Le place să ia decizii, chiar dacă sunt riscante. Cea mai mare nevoie a lor este să se simtă împliniți și să facă sport.

Dacă preferi griul, ești o persoană de încredere, care adeseori lasă de la ea, pentru a fi pace și liniște.

Un iubitor de violet este perfecționist și are nevoie să simtă siguranța emoțională. Este un om milostiv, care adeseori îi ajută pe cei care au nevoie.

Dacă adori rozul, tot ce îți dorești în viață este dragostea necondiționată și să fii acceptat și iubit așa cum ești.

Cei care preferă albastrul își doresc pace interioară și să cunoască adevărul absolut. De asemenea, sunt persoane altruiste, atente mereu la nevoile semenilor.

Iubitorii de portocaliu sunt extrem de sociabili și trăiesc pentru a fi acceptați și respectați, pentru a avea o imagine și o reputație excelente.

Persoana care iubește verdele este loială și foarte onestă cu toți oamenii. Mai mult, ține enorm la reputația sa și face totul să o păstreze impecabilă.

Un iubitor de maro este un prieten minunat, care prețuiește lucrurile cu adevărat valoroase ale unui om și nu este interesat de partea materială.

Dacă adori galbenul, îți place să înveți tot timpul, dar și să împărtășești cunoștințele cu ceilalți. Simți mereu nevoia de a-ți exprima personalitatea.

Ce diferențe sunt între preferințele bărbaților și ale femeilor. Bărbații preferă albastrul, în proporție de 42%, 25% verdele, 12% violetul, 8% roșul, 5% galbenul, 7% portocaliul și 1% rozul.

Și la femei predomină albastrul în topul preferințelor, ce e drept, într-un procent mai mic: 29%. 19% iubesc verdele, 27% violetul, 9% roșul, 6% galbenul, 3% portocaliul, 7% rozul.

Știați că:

Roșul este prima culoare pe care o vede un bebeluș, cam în jurul vârstei de două săptămâni?
Rozul este cea mai liniștitoare culoare, folosită chiar și în închisori sau instituții de boli mentale, pentru a calma deținuții și pacienții?
Roșul și galbenul împreună reprezintă cele mai apetisante culori? Ăsta e motivul pentru care sunt folosite la siglele multor companii de mâncare.
Albul reprezintă cea mai sigură culoare culoare pe care o poate avea o mașină?
Cea mai populară culoare din lume este albastrul? 40% dintre oameni o preferă.

Citeşte şi Cum să atragi norocul de partea ta. Trucuri pentru ca să plouă cu bani şi dragoste asupra ta în 2018


loading...